Наєв показав, як українські військові вночі збивали ворожі БПЛА під Києвом
Наєв показав, як українські військові вночі збивали ворожі БПЛА під Києвом

Наєв показав, як українські військові вночі збивали ворожі БПЛА під Києвом

У ніч на 11 липня засоби Повітряних сил та інших складових Сил оборони знищили 26 ударних БПЛА Shahed-136/131 та один розвідувальний безпілотник типу Zala.

Відео з роботою українських військових над збиттям ворожих дронів на підступах до Києва оприлюднив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв у Телеграмі, передає Укрінформ.

«В результаті успішної бойової роботи засобами Повітряних сил та інших складових Сил оборони знищено 26 ударних БПЛАта один розвідувальний безпілотник типу Zala», – поінформував він.

За його словами, ворог вдруге за місяць атакував Київ з використанням дронів, які було випущено з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ).

«Наші мобільні групи та сили протиповітряної оборони розпочали свою роботу з перехоплення та знищення цілей на підступах до Києва. Всі цілі були знищені за допомогою нашої багаторівневої системи ППО», – акцентував Наєв.

Командувач повідомив, що уламки деяких дронів впали в одному із населених пунктах Київщини; на щастя, обійшлося без жертв.

Водночас Наєв закликав українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги та під час роботи зі знищення ворожих цілей перебувати в укриттях.

«Рухаємося далі ! Разом переможемо!» – підсумував командувач Об’єднаних сил.

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 11 липня росіяни вкотре атакували територію України за допомогою БПЛА, через що в деяких регіонах було оголошено повітряну тривогу.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader