Киянин, перевдягнувшись на жінку, вкрав в одесита пів мільйона доларів
Киянин, перевдягнувшись на жінку, вкрав в одесита пів мільйона доларів

Киянин, перевдягнувшись на жінку, вкрав в одесита пів мільйона доларів

Одеські поліцейські затримали 39-річного киянина, який викрав пів мільйона доларів США із помешкання місцевого жителя. Правоохоронці встановили, що киянин скоїв злочин за попередньою змовою зі ще двома наразі невстановленими особами. Вони були "навідниками" - сказали,  що чоловік має чималу суму грошей, а під час здійснення крадіжки слідкували за навколишньою обстановкою біля його будинку. Про це розповіли у поліції Одеської області.

Серед дня фігурант у змові зі спільниками пішов на справу. Бажаючи залишитись невпізнаним, заплутати сліди і уникнути відповідальності, він переодягнувся у жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і у такому вигляді піднявся на 15-й поверх багатоквартирного будинку на Французькому бульварі. Відчинив заздалегідь заготовленим ключем помешкання потерпілого й викрав 500 тисяч доларів США.

Через кілька днів оперативники вийшли на слід правопорушника. Його затримали у столиці, де він мешкає. Правоохоронці провели низку обшуків вдома у фігуранта та інших осіб, які можуть бути причетні до злочину. Вилучили жіночий одяг, частину грошей та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Правоохоронці вже повідомили фігуранту про підозру у викраденні чужого майна, поєднане із проникненням у житло, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах. За скоєне зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 18 мільйонів гривень.

Фото: od.npu.gov.ua
Фото: od.npu.gov.ua
Фото: od.npu.gov.ua
Фото
Фото
12 Липня14:52
Теги за темою
поліція Одеса
Джерело матеріала
loader