Працівниця метро відмовилася пускати киян "на халяву" під час тривоги: видалися хитрими
Працівниця метро відмовилася пускати киян "на халяву" під час тривоги: видалися хитрими

Працівниця метро відмовилася пускати киян "на халяву" під час тривоги: видалися хитрими

Минуло вже чимало часу від моменту, коли в Деснянському районі Києва сталася трагедія — вночі загинуло кілька людей, які хотіли потрапити до укриття, але не змогли, оскільки його було закрито.

Через це почалися масові перевірки укриттів по всій країні, щоб визначити, які перебувають у нормальному стані, а які в аварійному. Наразі кияни продовжують скаржитися на те, що вони не можуть потрапити у безпечні місця під час тривоги — зокрема, у метро... куди взагалі мають пускати людей безкоштовно під час небезпеки з неба.

Метро. Фото: facebook
Метро. Фото: facebook

Під час однієї з попередніх повітряних тривог, о 15:08, пасажирів не пропускали до станції метро "Лук'янівська", яка, згідно з процедурою, має бути відкритою та забезпечувати безкоштовний доступ.

За повідомленнями, один із працівників станції відмовляв у безкоштовному проходженні в підземку. У соціальних мережах активно обговорюють, що цей працівник перешкоджав швидкому входу людей у ​​забезпечення їхньої безпеки. За словами свідків, працівниця стверджувала, що пасажири надто розумні та намагаються увійти в метро безкоштовно. Швидше за все, через те, що люди, таким чином, вирішили "заощадити" на квитку.

Бо кияни повинні знаходитися виключно на станції, як укриття, пройшовши туди безкоштовно.

Працівниця метро відмовилася пускати киян "на халяву" під час тривоги: видалися хитрими - Фото 2

Деякі люди закликають звільнити робітницю, а інші кажуть, що вона має бути притягнута до відповідальності.

Київський метрополітен повідомив, що з'ясовує обставини події. У прес-службі метрополітену заявили, що з працівницею буде проведено роз'яснювальну роботу з культури обслуговування.

Знай.ua писав, Садовий пішов стопами Кличка: укриття Львова виявилися закритими, мер каже, що туди не ходять

Джерело матеріала
loader
loader