Через атаку Росії на Коблеве постраждали дві жінки та горіла прибережна зона
Через атаку Росії на Коблеве постраждали дві жінки та горіла прибережна зона

Через атаку Росії на Коблеве постраждали дві жінки та горіла прибережна зона

Уночі Росія атакувала село Коблеве у Миколаївському районі, постраждали дві жінки та пошкоджена прибережна зона. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім та поліція Миколаївської області. Одна постраждала госпіталізована.

- Сьогодні вночі внаслідок ворожої атаки відбулося руйнування та займання об'єктів рекреаційної інфраструктури в прибережній зоні Коблевської громади. У результаті постраждали дві жінки, — розповіли в поліції.

У ДСНС Миколаївської області розповіли, що першими на місце прибули добровольці — чергові караули сільської пожежної охорони "Коблеве". Вони гасили вогонь навіть під час повторної хвилі атаки, вибуховою хвилею пошкодило автомобіль сільської пожежної охорони.

Оперативне командування "Південь" повідомило, що в небі над Миколаївщиною збили два “шахеди”. Внаслідок повітряних боїв та падіння уламків зайнялись та пошкоджені об'єкти рекреаційної інфраструктури в прибережній зоні Коблівської сільської громади.

Найбільшої атаки вночі зазнала Одеса. Російські ракети влучили в зерновий і олійний термінали, пошкодили резервуари та обладнання для завантаження. Мер Геннадій Труханов заявив, що місто пережило наймасштабнішу атаку від початку повномасштабного вторгнення Росії. Також Росія атакувала Житомирську область "шахедами", постраждав інфраструктурний об'єкт та приватний сектор.

Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader