В Китаї затримали трьох генералів ракетних сил
В Китаї затримали трьох генералів ракетних сил

В Китаї затримали трьох генералів ракетних сил

В армії Китаю розслідують низку порушень, пов’язаних з корупцією. В результаті вже затримані три генерали.

Комісія з дисципліни та аудиторське управління Центральної військової ради (ЦВС) Китаю розпочали розслідування щодо командувача ракетних військ та двох його заступників, пише .

Як заявили виданню два джерела, антикорупційне розслідування ініційоване стосовно голови цих стратегічних сил генерала Лі Юйчао, заступника начальника об’єднаного штабу ЦВС, заступника головкома ракетних військ і генерал-лейтенанта Чжан Чженьчжуна та екс-заступника командувача, колишнього голови управління озброєнь ракетних військ . За даними газети, усі вони затримані, але жодних офіційних заяв із цього приводу не було.

За даними South China Morning Post, розслідування щодо генералів розпочалося у березні цього року – цього місяця свою посаду залишив міністр оборони КНР Вей Фенхе, який до цього був першим головкомом Ракетних військ після їх створення.

Нагадаємо, Китай продав Росії дронів у 30 разів більше, ніж Україні. ЗМІ вважають, що Китай, попри свої заяви про “нейтральність”, насправді підтримує позиції Росії в цій війні.



Теги за темою
розслідування Корупція затримання Армія
Джерело матеріала
loader
loader