Найбільший рот у світі: американка встановила ще один рекорд Гіннеса
Найбільший рот у світі: американка встановила ще один рекорд Гіннеса

Найбільший рот у світі: американка встановила ще один рекорд Гіннеса

33-річна американка Саманта Рамсделл зі штату Мен, яка в липні 2021 року потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як володарка найбільшого рота у світі, похвалилася в TikTok новим досягненням. За словами авторки пісень, комікині й ведучої подкастів, вона отримала новий сертифікат рекордсмена за найширший рот.

У кліпі, який переглянули майже 4 млн разів, Саманта зауважила, що вона володарка двох світових рекордів Гіннеса – за найбільше розкриття рота серед жінок та найширший рот у світі.

Після цього вона продемонструвала той самий рекорд, розтягнувши рот до 10,33 см. Також рекордсменка може відкрити рот на 6,52 см. Жінка запевнила підписників, що ніколи в житті не користувалася фільтрами, а її рот, як і сертифікати, справжнісінький.

@samramsdell5 #answer to @Lauren Joyner so i officially have TWO @Guinness World Records babyyyy! Ayyyy what that mouth DO 😂 #guinnessworldrecords #bigmouth ♬ original sound - Sam Ramsdell

Щоб отримати свій перший сертифікат, Саманта була вимушена довести, що її рот «повністю натуральний» і що вона «не піддавалася хірургічному втручанню». Перевірка за допомогою команди Гіннеса тривала понад шість місяців і охоплювала ретельний процес вимірювань.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Sam Ramsdell (@samramsdell5)

За словами Саманти, її рот завжди був найбільшою рисою на її обличчі, коли вона дивилася в дзеркало, і через це в школі її дражнили жабою. Проте жінка підкреслила свою унікальну особливість й почала вести блог, чим швидко прославилася.

Вона стала гостею на відомому шоу Еллен, Italia's Got Talent і CBS This Morning, а також тепер регулярно публікує контент у TikTok.

Зауважимо, 8-річна дівчинка із Закарпаття встановила всеукраїнський рекорд заради ЗСУ (відео). маленька Кіра намагається привернути увагу громадськості й закликати людей не втомлюватись допомагати збройним силам й усім, хто постраждав від воєнної агресії російських окупантів та потребує підтримки.

Зауважимо, підліток зі США – власник найбільшого чоловічого рота у світі. Він може відкрити його настільки широко, що в нього помістяться такі предмети, як бейсбольний м'яч, банка з-під содової й навіть велике яблуко, і ще залишиться місце.

Крім того, харків'янка Катерина Садурська пірнула без ластів на глибину 76 м – українка встановила унікальний світовий рекорд (відео). Вона знаходилася під водою без маски або окулярів 3 хв 12 с.

Наразі чоловік працює тренером та волонтерить, а також ставить перед собою нові цілі. Віталій зізнався, що попереду ще чимало рекордів й підкреслив, що українці – дуже сильна нація.

До слова, Антоніна Самойлова стала першою українкою, яка двічі піднялася на Еверест (фото). Альпіністка сподівалася стати 10 жінкою у світі, яка піднялася на Еверест «без кисню», але під час експедиції захворіла, і подальший рух «без кисню» був небезпечний для життя.

Джерело матеріала
loader
loader