Будинок Лізи Марі Преслі продали за 4,7 млн доларів
Будинок Лізи Марі Преслі продали за 4,7 млн доларів

Будинок Лізи Марі Преслі продали за 4,7 млн доларів

Нерухомість придбали всього через два дні після появи в продажу.

Колишній дім Лізи Марі Преслі в Калабасасі був проданий за 4 679 000 доларів через два дні після того, як його виставили на продаж, та через шість місяців після трагічної смерті зірки у віці 54 років. Про це пише TMZ.

Преслі орендувала особняк із шістьма спальнями та сімома ванними кімнатами з 2020 року і жила там на момент смерті 12 січня 2023 після зупинки серця.

Ріелтори Робб і Ніккі Фрідман розповіли TMZ, що будинок зараз перебуває на умовному депонуванні після того, як сім’я "закохалася" в нерухомість, не підозрюючи, що в ній колись жила єдина донька Елвіса Преслі.

Маєток також може похвалитися домашнім кінотеатром, винним льохом, басейном і видом на гори.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Будинок Лізи Марі Преслі

Минулого місяця стало відомо, що Преслі померла від непрохідності тонкої кишки, спричиненої попередньою операцією зі схуднення — у її крові були виявлені опіоїди.

Дочка Елвіса Преслі була терміново доставлена в лікарню 12 січня після зупинки серця.

Ліза Марі Преслі
Фото: Getty Images

Поліція стверджує, що в її будинку не було знайдено "приладів для вживання наркотиків", а токсикологічний аналіз її сечі був негативним.

У звіті підтверджується, що за кілька місяців до смерті Ліза Марі робила косметичну процедуру і їй призначили опіоїди, причому зірка мала історію "надлишкового прийому ліків" — забувала, що прийняла ліки, а потім приймала їх знову.

Нагадаємо, резиденцію останнього короля Сіаму виставили на продаж за 7 млн доларів.

Також Фокус писав про офіційну причину смерті Лізи Марі Преслі.

Теги за темою
смерть співачка
Джерело матеріала
loader