Популярна схема: в Італії продаються "супер дешеві будинки" за 1 євро
Популярна схема: в Італії продаються "супер дешеві будинки" за 1 євро

Популярна схема: в Італії продаються "супер дешеві будинки" за 1 євро

На продаж виставлено до 250 будинків, але є одна важлива умова. Ідея програми "будинки за 1 євро" полягає в тому, щоб залучити більше людей до проживання в менш населених районах країни.

В італійському містечку, розташованому поруч із гірськолижними курортами, продаються будинки за 1 євро. "Супер дешеві будинки" розташовані в Пратола Пелінья в Апеннінських горах, в італійському регіоні Абруццо, приблизно за дві години їзди від Риму, але є одна умова. Про це пише The Mirror.

Насамперед ідеться про будинки, які, як правило, перебувають у поганому стані й потребують серйозного ремонту. Це означає, що вам знадобляться солідні заощадження, щоб привести дешеву нерухомість у відповідність до вимог життя.

Щасливий власник не тільки придбає вигідну нерухомість, а й зможе легко дістатися до прилеглих зимових спортивних курортів Роккарасо і Пескассероль. Абруццо — останній регіон Італії, в якому почали пропонувати будинки за популярною схемою "будинок за 1 євро". На продаж виставлено до 250 будинків, але є і свої підводні камені.

Багато міст також встановили часові рамки для покупців, надавши їм певний термін для приведення житла до ладу. Влада Абруццо пішла далі й заявила, що з покупця буде стягнуто 10 000 євро, якщо він не надасть плани реконструкції протягом шести місяців. Власникам також пропонується завершити реконструкцію протягом трьох років. Ознайомитися з наявною нерухомістю можна на міському сайті.

Дешеві будинки за цією схемою пропонуються приблизно у 25 італійських муніципалітетах
Фото: CNN

Слід також зазначити, що не всі будинки продаються за 1 євро. Деякі будівлі, виставлені на аукціон, продаються за 5 000 і навіть 20 000 євро. Усі вони мають тривалий процес подачі заявок на купівлю. Крім того, необхідно оплатити юридичні послуги, які можуть скласти близько 3 тисяч євро, якщо ви купуєте житло за кордоном, а також внести заставу.

Ідея програми "будинки за 1 євро" полягає в тому, щоб залучити більше людей до проживання в менш населених районах Італії. Вважається також, що благоустрій і заселення цих будинків у найближчі кілька років буде вигіднішим для міст, ніж їхній продаж за повною ціною.

Дешеві будинки за цією схемою пропонуються приблизно у 25 італійських муніципалітетах. Серед них Сицилія, Сардинія і Тоскана. Також дешеві будинки можна знайти в Лігурії, Апулії, Кампанії та Емілії-Романьї.

Раніше Фокус повідомляв, що мільйонера змусили знести особняк вартістю 3 млн фунтів. Міська рада доручила Гарету Вілсону, який керує відомою аукціонною фірмою Wilson's Auctions, зруйнувати будинок своєї мрії й відновити його в первісному вигляді, набагато меншому за розміром.

Також стало відомо, що чоловік придбав будинок барахольниці з дорогоцінними речами. Алекс Арчболд володіє антикварним магазином і веде популярний канал на YouTube із сотнями тисяч підписників. Не так давно він зробив дивовижну покупку, яка зробила його багатшим на 300 тисяч доларів.

Теги за темою
Гроші Італія Ремонт
Джерело матеріала
loader
loader