Сандра Буллок на межі розставання зі своїм бойфрендом
Сандра Буллок на межі розставання зі своїм бойфрендом

Сандра Буллок на межі розставання зі своїм бойфрендом

Голлівудська акторка та фотограф Браян Рендалл разом з 2015 року.

59-річна американська акторка Сандра Буллок та фотограф Браян Рендалл на межі розставання. Про це пише Us Weekly.

Зірка "8 подруг Оушена" та 57-річний фотограф у 2022 році мали "період охолодження", під час якого вони жили окремо, і тепер шанси на примирення є "далекими", згідно з джерелом.

"Таке відчуття, що Сандра, можливо, сподівається на якесь диво — що вони все владнають після цього тривалого періоду охолодження", — додав інсайдер.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Сандра Буллок та Браян Рендалл

З серпня 2015 року оскароносна актриса, яка зараз бере перерву в акторській кар’єрі, щоб більше часу проводити з родиною, перебуває у романтичних стосунках із професійним фотографом.

У пари немає спільних дітей, але у Буллок є двоє прийомних дітей — 13-річний син Луї та 11-річна донька Лейла, а у Браяна є доросла дочка на ім’я Скайлар від попередніх стосунків.

Наприкінці 2022 року повідомлялося, що Браян переїхав із дому пари через опозицію Сандри одружитися. У лютому повідомлялося, що Буллок і Рендалл відновили стосунки після певного розлучення.

Сандра Буллок
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Сандра Буллок прогулялася містом в обіймах свого агента.

Також Фокус писав про причину тривалої відсутності Сандри Буллок у публічному полі.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader