Батько Ф'юрі розповів, чи відбудеться супербій між його сином та Усиком
Батько Ф'юрі розповів, чи відбудеться супербій між його сином та Усиком

Батько Ф'юрі розповів, чи відбудеться супербій між його сином та Усиком

Джон Ф'юрі запевнив, що фанати дочекаються поєдинку за звання "абсолюта".

Джон Ф'юрі, батько володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, розповів, чи відбудеться бій між його сином та чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком.

За його словами, "Циганський король" обов'язково проведе з українцем поєдинок за звання абсолютного чемпіона хевівейту. Утім, Ф'юрі-старший поки що не може сказати, коли саме це станеться.

"Тайсон – чемпіон світу. Він король рингу. До нього ведуть усі дороги. Якщо ви збираєтеся битися з Тайсоном, робіть те, що обіцяли, станьте в чергу і візьміть те, що вам запропонують, і бій відбудеться в майбутньому.

Зараз Тайсон перебуває на тому етапі своєї кар'єри, де він збирається робити те, що хоче. І я не можу звинувачувати його. Він заслужив на це право. Як я вже сказав, все має статися, він повинен битися з Усиком.

Він битиметься з Олександром, це лише питання часу, коли вони зможуть зібратися, і я впевнений, що зможуть. Це точно станеться, але я просто не можу сказати вам коли. Але це станеться, я це знаю", – сказав Джон в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

29 квітня Усик і Ф'юрі мали битися на стадіоні "Вемблі" в Лондоні за звання абсолютного чемпіона світу, але сторони не змогли погодити умови контракту на поєдинок, через що його було скасовано.

Після цього команда українця розпочала переговори про бій з обов'язковим претендентом на титул WBA британцем Даніелем Дюбуа. Поєдинок Усик – Дюбуа відбудеться 26 серпня в польському Вроцлаві. 

Своєю чергою, Ф'юрі 28 жовтня в Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

Дуже потужно: Усик похизувався формою за місяць до бою з Дюбуа (фото)

Усика позбавили першого місця: The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від ваги

Усик – Дюбуа: непереможний надважковаговик назвав фаворита бою та застеріг українця

Джерело матеріала
loader