Коханий Сандри Буллок помер на 58 році життя
Коханий Сандри Буллок помер на 58 році життя

Коханий Сандри Буллок помер на 58 році життя

Коханий Сандри Буллок, фотограф Браян Рендалл помер на 58-му році життя у суботу, 5 серпня. Останні три роки обранець артистки боровся з бічним аміотрофічним склерозом (БАС). Про це повідомляє People.

- З великим сумом ми поділяємо той факт, що 5 серпня Браян Рендалл мирно помер після трирічної боротьби з БАС. Браян вирішив зберегти свій діагноз у таємниці, і ті з нас, хто піклувався про нього, зробили все можливе, щоб виконати його прохання. Ми безмежно вдячні невтомним лікарям, які разом із нами боролися з цією хворобою, і разючим медсестрам, які стали нашими сусідами по кімнаті, часто жертвуючи своїми сім'ями, щоб бути з нами, - йдеться у заяві сім'ї Рендал.

Сім'я Рендалла попросила "усамітнення, щоб сумувати і змиритися з неможливістю попрощатися з Браяном". Сандра Буллок поки що не прокоментувала смерть коханого.

Сандра та Браян почали зустрічатися у 2015 році. Вони познайомилися незадовго до дня народження сина акторки. Тоді Буллок найняла Рендалла у якості фотографа на свято. Пізніше закохані підтвердили свої стосунки, з'явившись разом на весіллі Дженніфер Еністон та Джастіна Теру. У пари не було спільних спадкоємців. Буллок виховує двох прийомних дітей - сина Луї та іншу Лейлу, а у Брайана є доросла дочка Скайлер від попередніх стосунків.

Джерело матеріала
loader