Шакіра підігріла чутки про роман зі знаменитим гонщиком
Шакіра підігріла чутки про роман зі знаменитим гонщиком

Шакіра підігріла чутки про роман зі знаменитим гонщиком

Ані співачка, ані зірка спорту жодним чином не реагують на чутки навколо них і не коментують інформацію про статус своїх стосунків.

Колумбійська співачка Шакіра і гонщик "Формули-1" Льюїс Гамільтон стали "більше, ніж друзями" після таємної зустрічі на Ібіці та низки публічних заходів цього року, пише Daily Mail.

Знаменитості ще кілька місяців тому спровокували чутки про те, що в них далеко не платонічні стосунки, тим паче, що на той момент співачка вже покинула свого колишнього партнера і батька її дітей, футболіста Жерара Піке, який зраджував її.

За словами інсайдера, ім'я якого іспанські ЗМІ не називають, пара розвиває свої стосунки.

Журналістка Джоді Мартін, знайома з Шакірою, нещодавно спробувала прояснити статус стосунків пари, заявивши, що у них "прекрасна дружба".

Льюїс Гемілтон

Відповідаючи на інші коментарі про пару, вона заявила:

"Я хотіла б спростувати будь-яку інформацію, що з'явилася в каталонській газеті, де йдеться про те, що Гамільтон втомився від стосунків із Шакірою. Я можу категорично спростувати цю інформацію, тому що я розмовляла з оточенням Шакіри, і вони підтверджують, що між Шакірою і Гамільтоном завжди була прекрасна дружба. І що між ними було щось більше, ніж дружба. Ці двоє дуже чітко знали, що в цьому немає нічого серйозного, і що між ними була повна свобода робити все, що вони хотіли".

Джерело також повідомило іспанському телеканалу Telecinco, що колумбійська співачка і британський ас "Формули-1" зустрічалися "тричі на віллі на Ібіці", коли там нікого не було.

"Коли робітники пішли, співачка залишилася одна, і її відвідав Гамільтон", — сказав він, додавши, що водій гонщика підслуховував постійні розмови пари.

Так, з них стало відомо, що свою віллу артистка покидала лише двічі, причому один раз — щоб повечеряти з Гамільтоном.

Після Гран-прі Великої Британії Шакіра веселилася до ранку з Льюїсом у нічному клубі в Лондоні. Очевидці кажуть, що пара чудово проводила час за VIP-столиком.

Раніше Фокус писав, щоколишня дівчина Жерара Піке провела день у Пуерто-Ріко з новоспеченим співаком Рау Алехандро.

Джерело матеріала
loader
loader