Окупанти вночі вдарили по житлових кварталах Херсона: є поранені
Окупанти вночі вдарили по житлових кварталах Херсона: є поранені

Окупанти вночі вдарили по житлових кварталах Херсона: є поранені

Вночі 14 серпня російські війська продовжили тероризувати мешканців Херсона. Ворог обстрілював житлові квартали міста з артилерії.

Внаслідок воєнних злочинів поранення отримали мирні жителі. Про це в Telegram повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, близько другої години ночі російські терористи вдарили по житлових кварталах Херсона. Важкі поранення отримали двоє чоловіків 48 та 44 років.

Також було поранено 85-річну жінку. У неї діагностували травми середнього ступеня важкості.

Усіх постраждалих госпіталізували до лікарень. Також в ОВА повідомили, що минулої доби російські окупанти здійснили 83 обстріли, випустивши 399 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, БПЛА та авіації.

По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди. Терористи влучили по житлових кварталах населених пунктів області. Ціллю ворог стала будівля медичної лабораторії, складські приміщення у Херсоні, будівля магазину у Херсонському районі, територія та будівля медичного закладу у Бериславі.

Окупанти вночі вдарили по житлових кварталах Херсона: є поранені

Нагадаємо, російські окупаційні війська вдень 13 серпня обстріляли населені пункти Херсонської області із реактивних систем залпового вогню. Вони вдарили по Станіславу та Широкій Балці.

Раніше повідомлялося, що терористи вбили 12-річного хлопчика під час обстрілу села Широка Балка на Херсонщині. Спочатку дитину госпіталізували у тяжкому стані, але від отриманих травм вона померла.

Як повідомляв OBOZREVATEL, російські окупанти в ніч проти 13 серпня обстріляли селище Велетенське на Херсонщині. Внаслідок атаки тяжкі поранення отримав 28-річний чоловік, за його життя борються лікарі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader