Багато жертв і постраждалих: окупанти завдали нової хвилі ударів по області, кадри руйнувань
Багато жертв і постраждалих: окупанти завдали нової хвилі ударів по області, кадри руйнувань

Багато жертв і постраждалих: окупанти завдали нової хвилі ударів по області, кадри руйнувань

За минулу добу російські військові вбили чотирьох жителів Донеччини та поранили ще сімох. Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко розповів про оперативну ситуацію в області станом на 16 серпня.

На Донецькому напрямку вранці ворожі сили відкрили вогонь із танків по двох вулицях міста Авдіївка. У Курахівській громаді було обстріляне з "Ураганів" сільськогосподарське піідприємство.

У місті Сіверськ н а Лисичанському напрямку в результаті ворожих обстрілів одна людина загинула, ще троє зазнали поранень, також було зруйновано адміністративну будівлю та пошкоджено два будинки. У Лиманській громаді також не обійшлося без жертв: одна людина загинула в Ямполі, а ще одна була поранена в Торському.

Що стосується Горлівського напрямку, то в Торецькій громаді у Північному були поранені дві особи, а також пошкоджено п'ять будинків і адміністративну будівлю. В селищі Дружба був пошкоджений один будинок.

По Костянтинівці російські окупанти випустили чотири залпи зі Смерчів. Це призвело до пошкодження дев'яти будинків, газогону та двох ліній електропередач. Чотири будинки пошкоджено в Часовоярській громаді, ще кілька — в містечку Рай-Олександрівка Миколаївської громади.

На Волноваському напрямку під вогонь потрапили Богоявленка, Максимівка та Вугледар.

Всього за час повномасштабного вторгнення окупанти вбили 1661 людину в Донецькій області, ще 4009 людей — поранили. Це дані без врахування Маріуполя та Волновахи, де наразі неможливо точно встановити кількість жертв.

Останні новини України:

ЗСУ вибили окупантів з важливого населеного пункту.

Також повідомлялось про головну перевагу ЗСУ у цій війні.

Крім того, Politeka.net писала, що ситуація під Бахмутом загострилася ще більше.

Теги за темою
Донецька область
Джерело матеріала
loader
loader