Хай росіяни теж постраждають і побачать, що таке війна, – Данілов про атаки БпЛА на Москву
Хай росіяни теж постраждають і побачать, що таке війна, – Данілов про атаки БпЛА на Москву

Хай росіяни теж постраждають і побачать, що таке війна, – Данілов про атаки БпЛА на Москву

Він також зазначив, що таким чином працює й справедливість. Адже війна не може відбуватися лише в один бік та зашкоджувати одній стороні.

Данілов прокоментував атаки БпЛА по Москві

Секретар РНБО наголосив, що росіяни не мають себе спокійно почувати у себе вдома в той час, як наші громадяни перебувають в укриттях під час масованих обстрілів. Він також нагадав, що саме у Москві ухвалюють рішення про напад та удари по Україні.

І не тільки наші люди мають страждати. Хай вони постраждають так само, побачать, що таке війна,
– наголосив він.

Данілов також зазначив, що атаки безпілотниками по Москві є справедливістю за розпочату країною-агресоркою війну проти нашого народу. Він також запевнив, що Господь все розставить на свої місця.

"Їм здається, що війна ніколи не прийде в їх домівки. Вона прийшла 24 лютого, коли їх божевільний фюрер вирішив максимально активно напасти на нашу країну", – розповів секретар РНБО.

Він підкреслив, що хотів би, щоб ці удари по Москві змусили росіян замислитися про війну й закликати своє керівництво припинити її. Але, за його словами, все ж має бути більш потужний тиск на росіян для того, щоб вони розуміли, що несуть спільну відповідальність за воєнні дії на території України.

В Росії знову бідкалися про "невідомі дрони"

  • У кількох областях Росії вночі 25 серпня очевидці повідомляли про "атаку невідомими безпілотниками". Росіяни також розповідали про роботу російської протиповітряної оборони.
  • Крім того, у країні-агресорці почали один за одним закривати аеропорти. Так, у Москві закрили повітряний простір над аеропортами Внуково і Домодєдово.
  • Ба більше, чергова "атака" відбулася й на аеродром Шайківка, де розташовані стратегічні бомбардувальники країни-агресорки. Раніше на цей аеродром дійсно здійснювалися удари, які шкодили техніку окупантів.
Теги за темою
Новини України РНБО Москва
Джерело матеріала
loader
loader