Стало відомо про наслідки атаки РФ на Київщині
Стало відомо про наслідки атаки РФ на Київщині

Стало відомо про наслідки атаки РФ на Київщині


В одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Оперативні служби продовжують працювати.

У Київській області через російську ракетну атаку постраждали дві людини і були пошкоджені будинки. Про це Київська ОВА у неділю, 27 серпня.

Вказано, що повітряна тривога в регіоні тривала майже три години. Сили ППО збили всі ворожі ракети і прямих влучань не було.

“На жаль, через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших – вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, внаслідок атаки пошкоджено два автомобілі та ангар для зберігання сільгосптехніки.

“Дві особи були травмовані. Люди отримали допомогу на місці. Оперативні служби продовжують працювати. Надається вся необхідна допомога”, – додали в ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські агресори здійснили пуски ракет типу Х-101/555/55 з бомбардувальників Ту-95 з Каспійського напрямку.

Близько п’ятої години ранку на підступах до Києва пролунали вибухи – працювала ППО. Також повідомлялося про вибухи ще у двох областях.

Пізніше Повітряні сили повідомили, що було зафіксовано пуски восьми об’єктів. Чотири крилаті ракети було збито. Інші цілі, ймовірно, були хибними.



Теги за темою
Україна фото Київська область ракета
Джерело матеріала
loader
loader