На Чернігівщині на міні підірвався легковий автомобіль, загинули двоє людей
На Чернігівщині на міні підірвався легковий автомобіль, загинули двоє людей

На Чернігівщині на міні підірвався легковий автомобіль, загинули двоє людей

На Чернігівщині у прикордонній громаді на міні підірвався легковий автомобіль. Внаслідок інциденту двоє людей загинули. 

Як повідомили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіції в області, сьогодні, 28 серпня, близько 19-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що у Чернігівському районі підірвався легковий цивільний автомобіль. Попередньо встановлено, що машина рухалася лісовою дорогою і наїхала на міну.

"Внаслідок вибуху автівка загорілася. На жаль, водій та пасажирка загинули. Двоє малолітніх дітей травмовані. Відомо, що кермував автомобілем співробітник Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції", – зазначається в повідомленні. 

Зараз поліція працює на місці події та встановлює всі обставини події.

Підриви на мінах: інші інциденти

У липні на Житомирщині чоловік проігнорував попередження і підірвався на міні на очах у сімʼї. Родина поїхала на заміновану територію до лісового масиву. У поліції розповіли, що перед знаком, що попереджав про наявність мін, чоловік висадив родину, а сам підняв шлагбаум та поїхав далі. Там автівка натрапила на міну.

У червні на Чернігівщині на міні підірвалися поліцейські. На момент інциденту двоє правоохоронців не були на службі та користувалися особистим автомобілем. Один із поліцейських – Олексій Жовтик – загинув, у нього залишилося троє дітей. 

Джерело матеріала
loader
loader