Стало відомо, що відбувається між Леонардо Ді Капріо та Джіджі Хадід
Стало відомо, що відбувається між Леонардо Ді Капріо та Джіджі Хадід

Стало відомо, що відбувається між Леонардо Ді Капріо та Джіджі Хадід

Уперше зірок запідозрили у стосунках у вересні 2022 року.

48-річний американський актор Леонардо Ді Капріо та модель Джіджі Хадід "все ще спілкуються" та "розважаються" разом, але 28-річна зірка подіумів не має наміру найближчим часом зустрічатися з актором. Про це пише Us Weekly.

Ді Капріо, який нещодавно насолоджувався побаченням із супермоделлю Вітторією Черетті, вперше викликав чутки про роман з Хадід у вересні 2022 року.

Джерело розповіло, що "Лео та Джіджі все ще час від часу спілкуються, і вони зустрічаються досить часто, оскільки подорожують у схожих колах друзів".

"Вони поважають одне одного і веселяться, коли вони разом, але це не та ситуація, на яку Джіджі погодилася б", — розповів інсайдер.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Джіджі Хадід
Фото: Getty Images

"Вона більш ніж щаслива, живучи самотнім життям і зосередившись на своїй доньці та своїй кар’єрі". Модель виховує дворічну спадкоємицю Хай з колишнім бойфрендом Зейном Маліком.

Ді Капріо і Хадід уперше підігріли чутки про свій роман після того, як обоє відвідали афтепаті Тижня моди в Нью-Йорку у вересні 2022 року.

Тоді джерело розповіло People, що обидві зірки "знайомляться", але не "зустрічаються".

Леонардо Ді Капріо
Фото: Getty Images

Актора "Вовка з Волл-стріт" уперше повʼязали з моделлю палестинського походження через кілька тижнів після його розриву з Камілою Морроне, з якою він був майже пʼять років.

Нагадаємо, з якими моделями Леонардо Ді Капріо відпочивав протягом літа 2023.

Також Фокус писав про стильний образ для ранньої осені 2023 від Джіджі Хадід.

Теги за темою
актор
Джерело матеріала
loader
loader