Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів
Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів

Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів

Під час пологів актрису підтримували її подруги та акушерка.

35-річна американська акторка Ніккі Рід, найвідоміша глядачам за роллю Розалі Гейл у кінопопеї "Сутінки", вдруге стала мамою. Наприкінці червня вона народила своєму чоловікові Єну Сомерхолдеру, зірці "Щоденників вампіра", сина, а тепер відверто написала про пологи, які проходили вдома. Актриса опублікувала знімки на своїй сторінці Instagram і розповіла про свій досвід.

За слова Ніккі, з нею були близькі подруги та акушерка.

"Це була одна з найміняючіших ночей у моєму житті, і знову пройти її з цими дамами було так приємно. Чесно кажучи, причина, через яку я відчула себе зобов'язаною поділитися чимось настільки особистим, полягає в тому, що в мене є палке бажання наголосити на цінності акушерської допомоги та продемонструвати неймовірну мудрість, яку ці жінки привносять у пологовий простір і за його межі", — пише Рід.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші та найзахопливіші новини зі світу шоу-бізнесу!

Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів - Фото 1
Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів - Фото 2
Зірка "Сутінків" Ніккі Рід показала кадри домашніх пологів - Фото 3

Вона зазначає, що багато жінок залишаються без підтримки, особливо в післяпологовий період, і це потрібно змінювати.

"Згадуючи своє народження, я не можу не відчувати майже невимовну любов до тієї турботи, яку мені надали. Вони буквально підтримували мене, коли моє тіло потребувало підтримки, і відтоді підтримували мене в кожен момент невпевненості. Боже мій, пологи до біса чудові, і я безмежно вдячна неймовірним працівникам рододопомоги, які тримають руки і серця жінок, коли вони народжують своїх дітей у світ", — зізналася Ніккі.

Про другу вагітність актриси стало відомо в січні.

"2023 рік відзначає життя. Багато років мріяла і молилася про цей момент. Стільки любові. Який подарунок. Як ви всі знаєте, у мене дуже суворі кордони в соціальних мережах, особливо коли йдеться про дітей і про те, що я обираю, щоб виставляти у світ. Спасибі, що ви поважаєте це і надсилаєте позитив, доброту і любов. Деякі речі занадто гарні, щоб ними не поділитися", — розповіла зірка.

Ніккі Рід і Єн Сомерхолдер одружилися 2015 року. Через два роки у пари народилася дочка Боді Солей Рід Сомерхолдер.

Раніше Фокус писав, що раніше про свої домашні пологи розповідала Джіджі Хадід.

Теги за темою
фото дитина
Джерело матеріала
loader
loader