Ховала голого чоловіка у спеціальному місці: громадянка Чехії намагалася вивезти ухилянта
Ховала голого чоловіка у спеціальному місці: громадянка Чехії намагалася вивезти ухилянта

Ховала голого чоловіка у спеціальному місці: громадянка Чехії намагалася вивезти ухилянта

Після викриття ухилянта жінка спровокувала конфліктну ситуацію. Щодо неї відкрили кримінальне провадження.

Деталі конфлікту на кордоні

Громадянка Чехії намагалася приховано вивезти чоловіка призовного віку через пункт пропуску "Лужанка", що на українсько-угорському кордоні. 29-річна жінка сховала 28-річного українця в салоні "БМВ". Вона перебувала з ухилянтом у цивільному шлюбі.

Під час перевірки автомобіля прикордонники спільно з митниками знайшли в ніші для запасного колеса, у спеціально обладнаному сховку оголеного чоловіка. Після викриття пара не здавалася та влаштувала конфліктну ситуацію. Правоохоронці вирішили евакуювати автівку з пункту пропуску. Громадянка Чехії ж лягала під колеса машини, а після взагалі спробувала втекти від поліції,

Щодо водійки відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Максимальне покарання, що загрожує жінці – позбавлення волі до п'яти років з конфіскацією транспортного засобу.

Затримання голого ухилянта / Західне регіональне управління Держприкордонслужби

Ухилянта поліція доправила до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Заходи з припинення протиправної діяльності тривають.

Курйозні історії прикордонників

  • Киянин призовного віку намагався втекти в Угорщину та по дорозі викрав фотопастку, яка його знімала. Саме за її допомогою прикордонники виявили та затримали "горе-втікача".
  • Полячка намагалась перевезти хлопця-українця через кордон. Чоловіка сховали за передніми сидіннями та дбайливо прикрили ковдрою – львівські митники швидко виявили чоловіка.
  • Також прикордонники затримали росіянина, який дуже не хотів назад додому, тому написав у своєму паспорті "Слава Україні". Чоловік заявив, що його не влаштовує ситуація в Росії, тому він хотів залишитися тут.
Теги за темою
Держприкордонслужба
Джерело матеріала
loader
loader