У боях на сході загинув 22-річний британський доброволець
У боях на сході загинув 22-річний британський доброволець

У боях на сході загинув 22-річний британський доброволець

На сході України під час бойових дій в Україні загинув 22-річний британець Сем Ньюі. Чоловік воював на боці України від початку повномасштабного вторгнення Росії. Про це повідомляє Daily Mail.

Як повідомив брат бійця Ден Ньюі, 22-річний доброволець загинув 30 серпня під час боїв із російськими загарбниками. За його словами, Сем був "винятковою людиною і добрим солдатом".

- Я не можу висловити словами, наскільки я розбитий. Я також не можу наголосити, як я пишаюся своїм молодшим братом". Сем, який раніше не мав військового досвіду, був членом групи міжнародних добровольців, відомих як "Темні ангели", - заявив Ден Ньюі. - Раніше Сем вивчав психологію в Бірмінгемському університеті. Після вторгнення росіян на територію України, він прийняв рішення воювати проти окупантів, йому виповнився 21 рік, коли він вирішив відповісти на заклик і поїхати в Україну, щоб дати відсіч російському імперіалізму, - додав Ден.

Раніше на фронті загинув 21-річний захисник, учасник талант-шоу Х-Фактор Савелій Федан. Про його смерть повідомив у соцмережах міський голова Енергодару Дмитро Орлов.

Теги за темою
смерть
Джерело матеріала
loader
loader