Раптово обірвалося життя відомого українського актора: перші подробиці трагедії
Раптово обірвалося життя відомого українського актора: перші подробиці трагедії

Раптово обірвалося життя відомого українського актора: перші подробиці трагедії

Помер відомий харківський актор, волонтер та колишній учасник гурту «Оркестр Че» Михайло Кабанов. Про трагедію повідомили на сторінці видання "Люк" у Facebook із посиланням на заяву його друзів і колег.

Михайлу Кабанову було всього 44 роки. У актора залишилася дружина та син.

Михайло Кабанов був актором, учасником арт-рок-гурту "Оркестр Че", який створив разом з Олегом Кадановим та Сергієм Савенком. Пізніше став співзасновником й артдиректором харківського рок-пабу "Стіна", тривалий час співпрацював із популярним музичним пабом "Черчилль". Крім того, Кабанов співпрацював із Сергієм Жаданом і Сергієм Бабкіним.

У 2014 Кабанов організував у пабі «Стіна» волонтерський пункт, де проводився збір коштів і майна для добровольців. Артист підтримував партизанський загін Чорний Корпус, а потім батальйон і полк «Азов». Через це проросійські терористи влаштували теракт у приміщенні пабу «Стіна» 9 листопада 2014 року, заклавши вибухівку під барну стійку. Тоді постраждало 11 осіб, зокрема й сам Михайло Кабанов.

Раніше стало відомо, що колишній голова федерації футболу Зіньківської громади на Полтавщині та видатний спортсмен, який багато разів вигравав обласні та районні футбольні змагання, Олександр Жмурко загинув у боях під Бахмутом. Герою назавжди залишилося 29 років.

Останні новини України:

Конфлікт Тіни Кароль з "Квартал 95" - в яких відносинах артисти зараз.

Також повідомлялось, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" після трагедії звернулася до українців.

Нагадаємо також, що Ольга Сумська розповіла про трагедію з відомим українським актором.

Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader