Київщина зазнала руйнувань внаслідок ворожої ракетної атаки
Київщина зазнала руйнувань внаслідок ворожої ракетної атаки

Київщина зазнала руйнувань внаслідок ворожої ракетної атаки

Київщина зазнала руйнувань внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки російських терористів. Про це у Telegram повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов, оприлюднивши фото з місць падіння уламків.

"Через падіння уламків ракет пошкоджено 2 торговельних обʼєкти, гаражний кооператив, складські приміщення. Також пошкоджено вікна та балкони в 3 квартирах багатоповерхівок, вибуховою хвилею розбило скло також у відділі поліції", - прокоментував він. 

Також внаслідок атаки пошкоджено 11 автомобілів, найбільше постраждали вантажівка та трактор на території одного із торговельних підприємств. 

"На щастя, потерпілих немає", - зазначив Нєбитов.

Крім того, за його інформацією, ще в одному із районів Київщини через падіння частин ракети вибило вікна в дитячому санаторії. 

"Ми також фіксуємо займання травʼяного настилу внаслідок атаки окупанта в двох районах області. На місці працює поліція та екстрені служби", - додав він.

РФ атакувала Україну 6 вересня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, уночі 6 вересня  2023 р. Росія завдала удару по Україні ракетами повітряного та наземного базування, а також ударними дронами.

Усього було зафіксовано 33 ворожі повітряні цілі. По маршруту слідування ракет та дронів працювала протиповітряна оборона. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 23 повітряні цілі: 7 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55; 1 балістичну ракету "Іскандер-М"; 15 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131".

В Одеській області зафіксовані руйнування, є жертва.

Джерело матеріала
loader
loader