Відбір на Євро-2024: Українська збірна зіграла внічию з Англією
Відбір на Євро-2024: Українська збірна зіграла внічию з Англією

Відбір на Євро-2024: Українська збірна зіграла внічию з Англією

Збірна України ввечері у суботу, 9 вересня, вперше у відборі Євро-2024 з футболу зіграла внічию, завершивши матч проти Англії у польському Вроцлаві з рахунком 1:1. Про це пише Суспільний спорт.

За перший тайм Україна завдала одного удару по воротах – і той виявився результативним. На 26-й хвилині Олександр Зінченко відгукнувся у штрафній зоні на простріл Юхима Коноплі – 1:0. Англійці продовжили чинити тиск на ворота Анатолія Трубіна. Незадовго до перерви це вилилося в гол у відповідь, коли Гаррі Кейн передачею від центру поля "знайшов" Кайла Уокера. Захисник "Ман Сіті" у штрафній зоні позбавився опіки Віталія Миколенка, обробив м'яч і влучив у нижній кут. Близьким до голу був англієць Сака.

У другому таймі партнер Зінченка в "Арсеналі" завдав потужного удару з лінії штрафного майданчика, але влучив у перекладину. Результативний удар Уокера так і залишився єдиним, завданим Англією у площину воріт Трубіна за 90 хвилин.

Підопічні Сергія Реброва успішно стримували суперника, який послабив тиск наприкінці зустрічі, та заробили одне очко – 1:1. Нічия у Вроцлаві коштувала англійцям першу втрату очок у відборі. Тепер "Три лева" мають 13 очок в активі і зберегли лідерство в групі C. Українці ж набрали 7 очок, принаймні поки залишаються другим.

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader