На фронті поліг захисник з Одеси, дружина поділилася своїм болем: "Ти був і будеш для мене всім…"
На фронті поліг захисник з Одеси, дружина поділилася своїм болем: "Ти був і будеш для мене всім…"

На фронті поліг захисник з Одеси, дружина поділилася своїм болем: "Ти був і будеш для мене всім…"

На Бахмутському напрямку під час бойових дій за Україну загинув воїн з 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил, відомий під позивним "Фарш". Цей захисник був родом з Одеси і в останньому інтерв'ю висловлював свою безстрашність перед загибеллю.

Про цю трагедію стало відомі через повідомлення близьких і бойових товаришів Героя в соціальних мережах.

Командир 2-го батальйону бригади Дмитро Кухарчук у своєму Telegram-каналі назвав загиблого Героя - "легендою" та пообіцяв помститись окупантам за його смерть.

В свою чергу, дружина загиблого воїна розповіла, що він покинув цей світ 12 вересня, йому було лише 30 років.

"У мене не було нікого ближче і ріднішого за тебе, ти був і будеш для мене всім… мій скарб. Я завжди буду тебе любити... твої бездонні блакитні очі... мені дуже складно повірити в те, що тебе більше немає ... я все ще відмовляюся в це вірити... я не хочу в це вірити, - написала його дружина.

На фотографіях, зроблених його подругою, "Фарш" виглядав, як справжній воїн. Він таким і був. Ця війна дійсно торкається всіх, навіть титани, що здавалися найсильнішими, можуть втратити життя.

Відомо, що "Фарш" народився 5 лютого 1993 року і вирушив на фронт захищати Україну в самому початку окупації. Він прийняв участь у першому бою на Київщині, в селі Мощун.

"Нехай краще дізнаються, що я загинув, аніж думають, що я здався", - писав він на своїй сторінці в Instagram. Місяць тому він надав інтерв'ю, де детально розповів про війну та свої майбутні плани після перемоги. Він працював раніше тілоохоронцем та хотів продовжити це робити після війни.

Останні новини України:

Також писала Politeka, Служба безпеки України затримала бійця ЗСУ.

Теги за темою
Одеса Одеська область
Джерело матеріала
loader
loader