Трамп отримав "рефрен" від Путіна за обіцянку завершити війну
Трамп отримав "рефрен" від Путіна за обіцянку завершити війну

Трамп отримав "рефрен" від Путіна за обіцянку завершити війну

Колишній лідер США Дональд Трамп влаштував з Путіним "обмін" спекулятивними заявами щодо завершення війни в Україні.

Як відомо, американський політик під час поточної президентської передвиборчої кампанії запам'ятався тезою про те, що завершив би війну в Україні за 24 години, якби знову був у Білому домі. Нещодавно цю тезу оцінив лідер РФ Володимир Путін, що не проминуло уваги Трампа, пише Politico

Власне, це питання порушила журналістка NBC Крістен Волкер під час інтерв’ю з Трампом "Meet the Press", яке вийшло в неділю.

Вона процитувала фразу Путіна: "Ми точно чуємо, як містер Трамп заявляє про здатність розв'язати всі гострі питання за кілька днів, включно з українською кризою. Це не може не тішити". 

У відповідь Трамп зрадів такій похвалі Путіна.

"Мені подобається, що він це сказав. Тому що це означає, що я говорю правильно, - заявив Трамп журналістці.

Пєсков висловився про курс Трампа, як можливого лідера США

Нагадаємо, президентські вибори в США очікуються у листопаді 2024 року. Колишній лідер США Дональд Трамп заявив, що буде балотуватися. На тлі цього він зробив кілька заяв про війну в Україні та про Путіна. Зокрема, він казав, що добре його розуміє. 

На такі "рефрени" звернув уваги Кремль. Зокрема, прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков натякнув, що в разі перемоги Трампа, між РФ та США можливі "певні нюансування" у відносинах. Водночас Пєсков вказав, що разючі зміни "на краще" наврядчи відбудуться. 

Теги за темою
Новини України Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader