13 зірок порно фільмів з України
13 зірок порно фільмів з України

13 зірок порно фільмів з України

Відомі порноактриси отримують мільйони в рік, а новачки заробляють від пари сотень доларів. Серед них є і українки. Вітчизняні дівчата здавна славляться своєю красою, тож і в порнобізнесі вони на хорошому рахунку. Ми відібрали 13 найвідоміших порнозірок з України.

Sha Rizel (Катерина Сидоренко)

Катя Сидоренко з Києва. Їй 26 років. Вона вважає себе еротичною моделлю, хоч і знімається в порно. Катя дуже добре підпадає під образ справжньої української дівчини; у неї чорне, як смола, волосся, пухкі губки і великі груди. Не дарма ж вона стала володаркою титулу «Міс Бюст Україна 2013».

13 зірок порно фільмів з України - Фото 1

Alexa May (Саша Чемерис)

Олександра Чемерис народилася 12 квітня 1983 або на Кривому Розі, або в Кіровограді. Брюнетка мріяла потрапити в світ моди, як, утім, і сталося, але ненадовго. Після численних фотосесій її помітив працівник індустрії для дорослих. Кар’єру розпочала в 19 років. На даний момент встигла знятися в більш ніж 100 фільмах.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 2

Nika Noire (Ніка Нуар)

Порнозірка народилася в 1984 році в Запоріжжі. Кар’єра дівчини почалася з 2007 року. Ніка поїхала на навчання до Америки і хотіла стати перекладачем, але знайшла себе в іншій сфері. На рахунку дівчини – понад 120 секс фільмів. За словами Ніки, її тато і мама подосі не знають, чим займається їх чадо. Заміжня, є дитина.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 3

Elena Hemkova (Олена Хемкова)

Народилася в 1985 році в родині вчителів. Навчалася на соціологічному факультеті державного Харківського університету. Завдяки своїм формам стала відомою за кордоном моделлю і актрисою «полунички». Зніматися в порно почала в 2006 році.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 4

Nastya (Настя Бакеева)

Молода українська порноактриса 1991 року народження. Вона знялася вже в величезній кількості порно роликів за кордоном, паралельно протестуючи грудьми в різних країнах світу. Адже є учасницею Femen.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 5

Melanie Petite (Маргарита)

Маргарита, почала зніматися у фільмах для дорослих в 20 років під псевдонімами Margareth, Melanie, Melonie, Melonia і Melodie Parker. Пік творчості брюнетки в «полунички» припадає на 1998-2001 рр. На рахунку цієї дівчини не так багато секс фільмів, проте вона встигла попрацювати практично з усіма титанами порнобізнесу.

Karina Play (Карина Морікова)

Актриса народилася 29 липня 1979 року в Україні. Карина почала кар’єру в відвертих фільмах в 2002 році, співпрацювала з цілою низкою відомих компаній-виробників відео для дорослих. Правда, дівчина вже вийшла з бізнесу.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 6

Bethany Benz (Елізабет Ахмед)

Українська порноактриса з вельми екзотичною зовнішністю. Народилася в 1986 році в Києві, її мама – українка, а тато – афроамериканець. Її перший порнофільм датований 2010-м роком, з тих пір Бетані Бенц стала улюбленицею багатьох поціновувачів пікантних форм і бурхливого темпераменту.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 7

Alessia Romei (Саша Романова)

Одеситка 1983 року народження. Зробила свою кар’єру в Європі, брала участь у безлічі фільмів від студії Private. Наразі знялася в 89 фільмах.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 8

Diana Rossi (Світлана)

1979 року народження. Незважаючи на вік знімається не так давно. В її списку 17 стрічок.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 9

Merilyn Sakova (Аня Жіленкова)

Анна народилася 27 квітня 1985 Дніпропетровську. У 2009 році отримала титул «Міс еротика» завдяки бюсту сьомого розміру. У порноіндустрії Merilyn Sakova відома в основному теж завдяки своєму «багатству». Зараз актриса вже не працює.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 10

Ivana Sugar (Олена)

22-річна киянка, що з 18 років в порнобізнесі. Олена вже встигла спробувати себе в різних жанрах. Займає 300-ту позицію в Топ -1000 світових порнозірок.

Wiska (Анастасія Гришай)

Анастасія народилася в білоруському місті Гомель, але згодом перебралася в кримську Феодосію, де прожила багато років. Моделлю майбутня порнозірка стала завдяки своєму чоловікові, який любив фотографувати її оголеною. У 2003 році Анастасію хотіли запроторити за ґрати за поширення порнографії. Підтримку актрисі надали активістки групи Femen.

13 зірок порно фільмів з України - Фото 11

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 НАЙБІЛЬШ СЕКСУАЛЬНИХ ФІЛЬМІВ

Джерело матеріала
loader
loader