Побиття в Самбірському ТЦК: підозрюваним обрали запобіжний захід
Побиття в Самбірському ТЦК: підозрюваним обрали запобіжний захід

Побиття в Самбірському ТЦК: підозрюваним обрали запобіжний захід

Під залом суду зібралися чинні військовослужбовці, щоб підтримати обвинувачених.

Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід працівникам Самбірського ТЦК, які незаконно утримували та знущалися з двох чоловіків.

Про це передає Державне бюро розслідувань.

Заступникові начальника одного з відділів Самбірського районного ТЦК та іншому військовослужбовцю-водію цього центру, які підозрюються у незаконному позбавленні волі та катуванні двох громадян, обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт на два місяці без носіння електронного браслету.

Своєю чергою працівники ДБР подали клопотання про обрання для обох підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

За інформацією "Суспільного", під залом суду зібралися чинні військовослужбовці, які висловлюються на підтримку обвинувачених.

Також повідомлялося, що адвокат обвинуваченого військовослужбовця-водія попросив долучити до справи документи про те, що чоловік воював в АТО та мав поранення. 

Про що йдеться

Як виявилося, заступник начальника одного з відділів Самбірського РТЦК та СП, а також військовослужбовець-водій цього відділу понад тиждень утримували в приміщенні центру двох чоловіків, намагаючись примусити їх "добровільно" пройти військово-лікарську комісію для подальшої мобілізації.

Згодом стало відомо, що на відео — ухилянти, які намагалися незаконно перетнути кордон.

  • Катування ухилянта у ТЦК на Львівщині: яке покарання загрожує військовим
  • Скандальне побиття у ТЦК на Львівщині: в Офісі президента прокоментували
  • Родичка очільника Львівської ОВА причетна до втечі за кордон майже 200 ухилянтів – ЗМІ
Джерело матеріала
loader