У Києві чоловік у пологовому будинку обікрав вагітну жінку: нові подробиці та фото
У Києві чоловік у пологовому будинку обікрав вагітну жінку: нові подробиці та фото

У Києві чоловік у пологовому будинку обікрав вагітну жінку: нові подробиці та фото

Злодію загрожує до 8 років позбавлення волі.

У Києві20 вересня злодій на території пологового будинку обікрав вагітну жінку. У неї поцупили 5 тисяч грн та мобільний телефон. 

Про це повідомили у поліції міста Києва. 

За даними поліції, вагітна жінка разом із своїм чоловіком прийшла на огляд до лікар у пологовий будинок. Свої особисті речі вона залишила у кабінеті лікаря та відійшла до іншої кімнати. Цим скористався злодій, який викрав у неї 5 тисяч грн та мобільний телефон. Потерпіла звернулась до поліції. Правоохоронці через кілька годин розшукали підозрюваного. Це - 44-річний місцевий мешканець, який раніше судимий за зберігання наркотиків, крадіжку та перебував у розшуку Харківським відділом поліції за скоєння аналогічного злочину.

Як з'ясував ТСН.ua, крадіжка сталась у пологовому будинку номер 5 близько 14:00 20 вересня. Поліцейські, які приїхали на виклик, були помічені відвідувачами біля операційного блоку на другому поверсі пологового, тому не виключено, що крадіжка сталась саме в цьому відділенні.

Підозрюваному інкримінують ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану. Максимальне покарання за санкцією цієї статті - 8 років позбавлення волі. 

  • Ракетна атака на Київщину 21 вересня: окупанти зруйнували завод Pepsi у Вишневому
  • У Дарницькому районі медики госпіталізували 9-річну дівчинку: подробиці нічної атаки РФ по Києву
  • Атака РФ по Києву: що відомо про наслідки та потерпілих
Джерело матеріала