Victoria’s Secret: Топ-10 фільмів із сексуальними моделями
Victoria’s Secret: Топ-10 фільмів із сексуальними моделями

Victoria’s Secret: Топ-10 фільмів із сексуальними моделями

У Нью-Йорку відбулося щорічне грандіозне шоу Victoria’s Secret Fashion Show-2018. В ніч з четверга на п’ятницю, 9 листопада, на подіум вийшли найрозкішніші «ангели» бренду. В честь цього згадуємо найкращі фільми з сексуальними моделями.

Кейт Аптон, «Інша жінка» (2014)

Кейт Аптон – відома супермодель і «янголятко» Victoria’s Secret. У 2014 році глядачі змогли побачити 22-річну актрису в комедії-мелодрами «Інша жінка», де у моделі була одна з головних ролей.

Разом з Кейт у фільмі знімалися знамениті актриси Кемерон Діас і Леслі Манн, героїні яких за сюжетом виявилися обдуреними одним і тим же чоловіком.

Victoria’s Secret: Топ-10 фільмів із сексуальними моделями - Фото 1

Victoria’s Secret: Топ-10 фільмів із сексуальними моделями - Фото 2

Сінді Кроуфорд, «Чесна гра» (1995)

Американська супермодель Сінді Кроуфорд вперше потрапила на знімальний майданчик в 1994 році, її партнером по фільму «Чесна гра» режисера Ендрю Сайпс став Вільям Болдуін, брат Стівена Болдуїна.

Незважаючи на те що комедійний трилер з тріском провалився в прокаті, глядачі запам’ятали чарівну Сінді в ролі жінки-адвоката Кейт Маккуїн.

Синди Кроуфорд

Жизель Бундхен, «Диявол носить Prada» (2006)

Жизель Бундхен, одна з найбільш високооплачуваних моделей, виявилася на екрані завдяки американському ремейку дуже популярної французької комедії «Таксі». Однак роль ватажка банди грабіжників, яку Жизель зіграла в цьому фільмі, не можна назвати вдалою.

Пізніше вона знялася в драматичній мелодрамі «Диявол носить Prada», де зіграла співробітницю редакції модного журналу «Подіум». Це була остання поява Бундхен на кіноекранах.

Жизель Бундхен

Розі Хантінгтон-Уайтлі, «Божевільний макс: Дорога люті» (2015)

Британка знялася фільмі «Божевільний Макс» австралійського режисера Джорджа Міллера. Дівчина зіграла чарівну Ангарад – одну з наложниць диктатора, який тримає в жаху свій народ. Серед усього гарему Розі Хантінгтон-Уайтлі дісталася найскладніша роль: її героїня була вагітна.

«Протягом півроку я вчилася ходити, як вагітні, сидіти, як вагітні і, головне, носити величезний накладний живіт», – каже дівчина.

Рози Хантингтон-Уайтли

Рози Хантингтон-Уайтли

Хайді Клум, «Англійський цирульник» (2001)

Німецька топ-модель Хайді Клум була зайнята в серіалах «Секс у великому місті», «Як я зустрів вашу маму», «Відчайдушні домогосподарки» і сьогодні визнана світом кіно і телебачення як актриса і телеведуча.

На великих екранах її можна побачити в невеликій ролі у фільмі, від якого неможливо відірватися, «Англійський цирульник». Британський комедійний фільм 2001 року, знятий режисером Педді Бретнек за сценарієм Саймона Бофо, стверджує, що коли справа стосується успіху, слави і звичайно ж грошей, ні перед чим не можуть зупинитися навіть нешкідливі на перший погляд перукарі і стилісти. А вже якщо у тебе важка стадія раку і ти навряд чи доживеш до наступного чемпіонату.

Джордана Брюстер, «Форсаж» (2001)

Джордана Брюстер – американська актриса і модель, відома завдяки ролі Мії Торетто в серії фільмів «Форсаж». Юна актриса не могла і мріяти про те, що перша частина «Форсажу», де вона знімалася на другому курсі університету, принесе не тільки величезні збори, але і приголомшливу славу всьому акторського складу.

Другу і третю частини франшизи дівчина пропустила, не бажаючи, щоб кар’єра заважала навчанню. Зате всі інші частини легендарного фільму про автогонщик знову знімалися за участю Брюстер, що грає чарівну Мію Торетто.

Джордана Брюстер

Наомі Кемпбелл, «Вонг Фу, із вдячністю за все! Джулі Ньюмар» (1995)

Британська супермодель Наомі Кемпбелл працює на подіумах з 15 років, вона стала першою чорношкірою дівчиною, яка з’явилася на обкладинках французького і англійського видань журналу Vogue і журналу Time. І за її плечима ролі в 18 фільмах, кращий з яких «Вонг Фу, із вдячністю за все! Джулі Ньюмар ».

За сюжетом, прямуючи з Нью-Йорка до Голлівуду на щорічний конкурс Драг-Квін, три «красуні» змушені волею випадку зупинитися в глухому містечку Снайдерсвілл.

Через поломку машини трійці належить провести кілька днів у богом забутому містечку, але вони не падають духом і витягують максимум задоволення з неприємної ситуації. Незабаром заспані жителі маленького містечка заражаються життєрадісним запалом ексцентричного тріо.

Наоми Кэмпбелл

Шаніна Шейк, «Мумія» (2017)

Одна з найкрасивіших дівчат планети Шаніна Шейк знялася в американському пригодницькому гостросюжетному фільмі «Мумія», який знятий Алексом Куртцманом. Він є перезапуском фільмів про Мумие, а також першим фільмом кіновсесвіту монстрів Universal.

Фільм розповідає про військове армії США Ніка Мортона, який випадково знаходить в іракській пустелі мумію єгипетської принцеси Амаунет. Оживлений, мумія прагне вселити в нього бога зла Сета, щоб виконати давню угоду і правити світом.

Шанина Шейк

Шанина Шейк

Емілі Ратажковскі, «Красуня на всю голову» (2018)

Розкішні форми британки польського походження Емілі Ратажковскі на повну котушку використовували у фільмі «Красуня на всю голову».

Комедія «Красуня на всю голову» – ода бодіпозітіву, позитиву взагалі і, звичайно, жіночу красу. Так що і на зйомках фільму логічно зібралися сексуальні красуні – Емілі Емілі Ратажковскі, Мішель Вільямс і володарка титулу «Міс Всесвіт 2012» Олівія Калп.

Эмили Ратажковски

Эмили Ратажковски

Бруклін Деккер, «Прикинься моєю дружиною» (2011)

Бруклін Деккер – успішна американська топ-модель, яка виявилася ще й талановитою актрисою. Перша велика роль Деккер, красуні Палмер, – в комедії американського режисера Денніса Дугана «Прикинься моєю дружиною».

Зараз 27-річна Бруклін активно знімається в кіно, причому погоджується практично на будь-які пропозиції.

Бруклин Деккер

Бруклин Деккер

Джерело матеріала
loader
loader