Найкрасивіші секс-сцени в сучасному кіно
Найкрасивіші секс-сцени в сучасному кіно

Найкрасивіші секс-сцени в сучасному кіно

Сучасне кіно важко уявити без пікантних любовних сцен. З року в рік вони стають все більш гарячими і шокують глядача своєю відвертістю. Те, що раніше було беззаперечним табу, тепер впевнено екранізують не тільки в Голлівуді. Ось тому дуже актуальною буде підбірка красивих, чуттєвих, сміливих секс-сцен з популярних фільмів.

Вовк з Уолл-стріт (2013)

Картина, заснована на реальних подіях, розповідає історія успішного фінансиста Джордана Белфорда, засновника однієї з найбільших брокерських контор Америки. За десятиліття успішної торгівлі на Уолл-стріт, Белфорд нажив собі не лише величезні статки, але і проблеми.

Фінансовий успіх запаморочив йому голову і приніс у його життя наркотики, секс, алкоголь, вечірки з молодими біржовими маклерами, які називали його королем.

Кохання та інші ліки (2010)

Джемі – хлопець якому щастить на любовному фронті, але з роботою, у нього щось не клеїться. В середині 90-х років молодий гульвіса вирішує зайнятися розповсюдженням ліків. Він починає працювати у фармацевтичній компанії Pfizer та використовує своє вміння зваблювати жінок, прокладаючи свій шлях до успіху через ліжко дівчат з реєстратури.

Але одного разу Джеймі знайомиться зі норовливою художницею Меггі. Вона – неймовірна красуня, яка страждає початковою стадією хвороби Паркінсона.

Троя (2004)

Пристрасть, що спалахнула між принцом Трої Парісом і королевою Спарти Оленою, стала початком війни, яка мало не знищила цивілізацію. Паріс викрадає кохану Олену у її чоловіка. За честь чоловіка Олени заступається микенский цар Агамемнон, його брат.

Він сподівається остаточно затвердити перевагу своєї величезної імперії, отримавши перемогу над Трою. Але оточена потужними стінами, Троя просто так не здасться. Здобути над нею перемогу може лише найкращий у світі воїн Ахілл.

Чорний лебідь (2010)

Психологічний трилер занурює глядачів у закритий від сторонніх очей світ балету. Ніна Сойерс отримує провідну роль у «Лебединому озері», але в ході репетицій конкуренція, тиск хореографа і власні проблеми починають повільно зводити її з розуму. Коли в трупу приходить нова балерина Лілі, Ніна починає з нею змагатися.

Безневинна тендітна Ніна ідеальна в образі Білого лебедя, але підступний і чуттєвий Чорний лебідь набагато краще виходить у новенької Лілі. Втягнута в павутину інтриг, Ніна всі сили віддає балету і своїм бажанням відповідати ролі. Усе сильніше її затягує безодня божевілля.

Містер і місіс Сміт (2005)

Містер і місіс Сміт живуть тихим життя щасливої сімейної пари, і, як зразкове подружжя, щодня ходять на роботу. Але жоден з пари при цьому не здогадується, чим його друга половинка займається на роботі.

Річ у тім, що Джейн і Джон – досвідчені кілери, які ретельно приховують справжній рід своєї діяльності. Одного разу правда все ж виходить назовні – і в цій непростій ситуації подружжя Сміт повинні вирішити, що для кожного з них важливіше – особисте щастя чи професійний обов’язок. Багато хто з критиків відзначає, що в палких скандалах головних героїв вшита по-справжньому сексуальна пристрасть.

Спокута (2007)

Дія фільму починається в 1934 році та розгортається на тлі Другої світової війни. Тринадцятирічна Брайоні має багату уяву, пише п’єси й хоче стати письменницею. Вона знає, що син прислуги Роббі закоханий в її старшу сестру Сесілію, і та відповідає йому взаємністю.

Це змушує дівчинку ревнувати. І коли її кузина Лола стає жертвою ґвалтівника, Брайоні впевнено показує на Роббі. Хлопець потрапляє у в’язницю, а Сесілія відмовляється вірити Брайоні. Це породжує страшну ворожнечу між сестрами.Лише через багато років Брайоні зрозуміє, що накоїла, але долі кожного, кого торкнулася ця історія, вже змінилися.

Дівчина з татуюванням дракона (2009)

Популярного журналіста-розслідувача Мікаеля Блумквіста усувають від роботи в журналі, через прокол із джерелами інформації. У цей самий час його та його помічницю Лісбе Саландер наймає на роботу дуже впливовий чоловік.

Пропала його племінниця, і олігарх вважає, що вона була вбита кимось із близького оточення. Журналіст і хакерша з татуюваннями швидко виходять на слід злочинців, але вони навіть не могли подумати, що справа буде такою небезпечною.

Зоряна карта (2014)

Маестро психологічного кіно Девід Кроненберг зіштовхує випадкових людей, долі яких у підсумку міцно переплітаються. Картина змальовує типову голлівудську сім’ю, глава якої терапевт, до якого на сеанси приходить актриса Гавана. У актриси проблема, до неї уві сні приходить рідна мати, і цим отруює життя дівчини.

Син терапевта, якому 13 років, і сам зовсім нещодавно відійшов від реабілітації. Але раптом у цих двох сімей з’являється щось спільне – сексуальна дівчина з Флориди, яка сподівається стати зіркою кінематографу.

Багряний пік (2015)

Дивовижна суміш готичної мелодрами, з романтичним хоррором від Гіл’єрмо Дель Торо бере початок із дивовижної зустрічі дівчинки на ім’я Едіт та химери, яка попереджає її остерігатись багряного піка. З тієї зустрічі минуло багато років, але ці спогади міцно засіли в голові Едіт. Подорослішавши та ставши письменницею, вона описала подробиці цієї містичної зустрічі на папері. Так у її житті з’являється хлопець на ім’я Том.

Вони проводять разом багато часу, а потім приймають рішення одружитися. Едіт має переїхати жити до Тома, в особняк, про який ходять дуже неприємні чутки. Незабаром до неї приходить розуміння того, що будинок зберігає безліч таємниць, які їй потрібно розгадати й має назву «Багряний пік».

Джерело матеріала
loader
loader