Окупанти планують вивезти з Севастополя культурні цінності
Окупанти планують вивезти з Севастополя культурні цінності

Окупанти планують вивезти з Севастополя культурні цінності


Окупаційна адміністрація півострова поставила перед місцевими надзвичайниками завдання “евакуювати не лише населення, а й культурні цінності”.

Окупанти планують вивезти із Криму на територію РФ культурні цінності з музеїв Севастополя. Їхнє викрадення планують провести під приводом “евакуації населення”, повідомило .

Зазначається, що таке завдання окупаційна адміністрація півострова поставила перед місцевими надзвичайниками.

На сайті так званого “МНС” виклали нагадування для рятувальників про те, що одне з їхніх завдань – “евакуація не лише населення, а й культурних цінностей”.

“Третє, найважливіше завдання цивільної оборони – евакуація населення, матеріальних і культурних цінностей в безпечні райони”, – цитує видання повідомлення на сайті.

За даними кримських надзвичайників, завдання полягає у “плануванні, підготовці та проведенні евакуації, підготовці безпечних районів для розміщення населення, а також створенні та організації діяльності евакуаційних органів”.

Нагадаємо, 22 вересня у тимчасово окупованому Севастополі атакували штаб Чорноморського флоту РФ. За даними ГУР, загинуло щонайменше дев’ять членів російського штабу і 16 були поранені. Серед останніх – є російські генерали.

Українців закликали виїхати з Криму



Теги за темою
Крим евакуація
Джерело матеріала
loader
loader