Росіяни обстріляли Херсон: загинула жінка, зайнялась пожежа
Росіяни обстріляли Херсон: загинула жінка, зайнялась пожежа

Росіяни обстріляли Херсон: загинула жінка, зайнялась пожежа

Російські окупаційні війська знову атакували Херсон. Внаслідок обстрілу, що стався у суботу, 23 вересня, загинула одна цивільна людина, ще одна – постраждала.

Про це повідомили голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. "На цю годину відомо про одну загиблу і одного пораненого", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, 65-річна жінка внаслідок чергового терористичного акту армії РФ отримала травми несумісні з життям. Ворожий артилерійський снаряд убив її прямо на подвір’ї свого будинку.

Також постраждав 27-річний чоловік. Потерпілому надано медичну допомогу. Надалі він буде проходити додаткове амбулаторне лікування.

Крім того, після нещодавнього обстрілу російськими військами Херсона почалися пожежі. Також знищені будинки місцевих жителів.

Відомо, що удари окупанти завдавали з тимчасово окупованого Лівобережжя.

Росіяни обстріляли Херсон: загинула жінка, зайнялась пожежа

Нагадаємо, війська Російської Федерації скоїли черговий воєнний злочин у Херсонській області. Вони, скинувши з дрона вибухівку, важко поранили мирного жителя.

Уранці п’ятниці, 22 вересня, ворожі снаряди вкотрепоцілили по житлових будинках Херсону – в одному загинув молодий чоловік.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на захопленій частині Херсонщини російські військові вбили молоде подружжя, яке відмовилося співпрацювати з незаконною "владою" й не хотіло брати паспорти РФ. Через дії терористів сиротою залишилася дворічна донька українців.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader