Топ-10 фільмів, в яких знято реальний секс
Топ-10 фільмів, в яких знято реальний секс

Топ-10 фільмів, в яких знято реальний секс

Після перегляду цих фільмів, ви більше ніколи не вважатимете, що «так буває лише в кіно». Адже секс у цих стрічках абсолютно реальний, оргазми справжні, а пристрасть передається через екран.

Любов (2015)

В основі сюжету еротичної мелодрами від  Гаспара Ное історія кохання хлопця, дівчини і ще однієї дівчини, які разом осягають всі радощі сексу.

Після розриву з коханою головний герой все частіше відтворює в своїй голові приємні спільні спогади. І, звісно, найяскравішою сторінкою їх відносин стає секс. Удвох, утрьох, та й взагалі по-різному. Ніяких дублерів, все соковито, крупно, і до того ж в 3D. Фільм на межі з порно.

Незворотність (2002)

Драматичний трилер в центрі сюжету якого історія молодих Маркуса та Алекс, яка розповідається з кінця до початку. А почалось все, коли в одному зі звичайних підземних переходів хтось зґвалтував молоденьку французьку дівчину. А рівно через дві години в цей же самий день був убитий один з відвідувачів популярного гей-клубу.

І хоч фільм жахає сценами насильства та реалізмом того, що відбувається на екрані, союз Моніки Беллуччі та Вансана Касселя залишається дуже гарячим. Особливо, якщо врахувати той факт, що на момент зйомок вони вже були одруженими.

Клуб Shortbus (2006)

Скандальний фільм про лікаря-сексолога Софі, яка ніколи не відчувала оргазму. Дія відбувається в клубі Shortbus, куди Софі і її знайомий гомосексуаліст Джеймс прийшли, щоб разом з усіма займатися сексом, обговорювати хвилюючі питання в різних сферах і грати «в пляшечку».

І хоч у фільмі доволі  багато порнографічних сцен, режисер Джон Кемерон Мітчелл пояснив, що його стрічка не є порнографією, адже в порно лише одне завдання – викликати бажання. На його думку, навряд чи у кого-небудь виникне ерекція під час перегляду цієї картини, не зважаючи на те, що всі оргазми у ній справжні.

Німфоманка (2013)

Фільм розповідає історію еротичних переживань жінки від народження до п’ятдесятиріччя, яка подається від імені героїні на ім’я Джо, яка поставила собі діагноз «німфоманія».

У фільмі є безліч відвертих сцен. А режисер повідомляв, що в його кінокартині покажуть тільки реальний секс. В результаті, для виконання сексуальних сцен були запрошені порноактори.

Антихрист (2009)

Вкрай важка історія, яка розгортається навколо нещасної пари, яка відчайдушно намагається оговтатися від трагічної смерті свого сина. Кінострічка починається відвертою сценою пристрасного сексу, знятою в фірмовому стилі Ларса фон Трієра, яка завершується падінням дитини з вікна.

Ця смерть травмує психіку жінки. І чоловік відвозить її в заміський будинок, де вони відпочивали минулого літа, сподіваючись, що це допоможе обом. Цю кінокартину не раз називали «секс хоррором» і виділяли в окремий жанр. В інтимних сценах не використали дублерів.

Імперія почуттів (1976)

В основі сюжету картини дуже трагічна і відверта історія великої любові між міщанином Кітідзо Ісіда та його новенькою служницею Садою. Їхні стосунки розвивались дуже стрімко. З часом коханці знаходять особливе задоволення в екстремальних відчуттях.

Пройшовши щипки та удари, вони використовують удушення. І одного разу, з необережності, Саду вбиває свого коханця. Збожеволівши від горя, вона відрізає його геніталії та безцільно тиняється вулицями Токіо, поки її не заарештовує поліція.

Інтим (2002)

Він – одинак, який втік колись від сім’ї, вона – втомлена від побуту і нелюбого чоловіка жінка. Він не знає, хто вона така. Вони практично не розмовляють, а тільки займаються тваринним сексом після чого вона одягається і йде. Ніхто з них нічого нікому не обіцяє. Але вона приходить щосереди.

Сцени сексу в фільмі, від якого неможливо відірватися, показано з особливою естетикою і натуралізмом, а мінет крупним планом у виконанні Кері Фокс донині широко обговорюється.

Їх перша ніч (2011)

Канадська стрічка знята в жанрі розмовної драми, тому особливо сподобається любителям глибокого сенсу. Клара працює вчителькою молодших класів, а Микола – невдалий художник. Вони знайомляться на рейв-вечірці в нічному клубі та після першого ж вечора без довгих роздумів проводять разом ніч.

Протягом усього фільму головні герої філософствують і займаються сексом. Цікаво, що Енн Емон дебютувала з цією картиною і здивувала всіх тим, що в своїй першій роботі вже зуміла продемонструвати реальний секс акторів.

Дев’ять пісень (2004)

У фільмі демонструються сексуальні експерименти вченого Мета і молодої студентки Лізи. Вони познайомились на рок-концерті та одразу піддались неймовірній пристрасті. Вся лірика фільму концентрується в тих самих піснях, які супроводжують напів німі сцени сексуальних відносин.

Калігула (1979)

Фільм розповідає про правління римського імператора Калігули, який увійшов у світову історію як кровожерний і жорстокий правитель. Відверті сексуальні (ледь не порно!) сцени у стрічці з’явились завдяки її продюсеру Бобу Гуччіоне. Він як видавець порножурналу «Пентхаус» захотів додати їх без відома режисера вже після того, як зйомка була завершена.

Джерело матеріала
loader
loader