Horizon Forbidden West вийде на ПК на початку 2024 року
Horizon Forbidden West вийде на ПК на початку 2024 року

Horizon Forbidden West вийде на ПК на початку 2024 року

Ексклюзив платформи PlayStation, гра Horizon Forbidden West вийде на ПК на початку 2024 року. Такий анонс зробив видавець Sony. Хоча конкретна дата не називається, у гри вже є своя сторінка в цифровому магазині Steam, де можна її додати в списки бажаного.

Як і у випадку з іншими ексклюзивами, портованими на "боярську" платформу, Horizon Forbidden West отримає видання для персональних комп'ютерів у форматі Complete Edition, тобто, туди увійде не тільки основна гра, але і DLC Burning Shores, дія якого просіходіт після закінчення основної сюжетної кампанії.

Повне видання дозволяє повністю насолодитися знаменитою грою "Horizon заборонений захід" з бонусними матеріалами, в числі яких сюжетне доповнення "Палаючі берега", що продовжує сюжетну лінію основної гри, йдеться в описі гри в Стім. Української локалізації у гри немає, але є російська, що включає як текст, так і озвучку.

Також покупці в Steam отримають цифровий комікс, саундтрек, ігрові бонуси і цифровий артбук. Портуванням гри займається компанія Nixxes Software.  

Таким чином, з моменту релізу гри на PS5 пройде близько двох років.

Теги за темою
PlayStation 5
Джерело матеріала
loader
loader