Дуа Ліпа та Генрі Кавілл в новому детективному екшені «Арґайл» - український трейлер
Дуа Ліпа та Генрі Кавілл в новому детективному екшені «Арґайл» - український трейлер

Дуа Ліпа та Генрі Кавілл в новому детективному екшені «Арґайл» - український трейлер

Кінокомпанія Universal Pictures представила перший трейлер шпигунського комедійного бойовика "Арґайл" (Argylle) від режисера трилогії «Кінгсман» - Метью Вона.

За сюжетом, авторка популярних шпигунських романів Еллі Конвей – інтровертка і не любить виходити з дому, проводячи час з улюбленим котом Алфі. Але несподівано сюжети її книг почали занадто правдиво відображати дії злочинного таємного синдикату, тож письменниця опиняється в смертельній небезпеці.

На порятунок жінки та її котика відправляється справжній шпигун Ейден – з цього моменту тихі та спокійні вечори Еллі залишаються в минулому, а сама вона пірнає в світ пригод, про які допіру лише писала.

Сюжет про письменницю-інтроверта, яка потрапляє в реальні пригоди – не новий. Згадайте, бодай, «Роман з каменем» чи «Загублене місто». Але від Метью Вона ми очікуємо багато. Сам він описує новий фільм, як оду вінтажним бойовикам 1980-х років на кшталт «Міцного горішка» чи «Смертельної зброї».

Також у фільмі ми побачимо яскравий зірковий склад, який, як пожартував режисер в інтерв’ю The Hollywood Reporter, йому вдалось зібрати завдяки епідемії ковіда.

До речі, Генрі Кавілл зіграє красунчика-шпигуна – Арґайла – героїчного героя з книг Конвей.

Знімалась картина у Великобританії, Греції та США.

Прем’єра «Арґайла» в кінотеатрах – з 1 лютого 2024 року.

В ролях: Генрі Кавілл («Відьмак»), Брайс Даллас Ховард («Таємничий ліс», «Рокетмен»), Сем Рокуелл («Три білборди на кордоні Еббінга Міссурі»), Брайян Крестон («Пуститися берега»), Джон Сіна («Форсаж 9», «Миротворець»), Семюел Л. Джексон («Джанґо вільний», «Капітан Марвел»), а співачка Дуа Ліпа не лише зіграє роль в картині, а й напише саундтрек.

Дуа Ліпа та Генрі Кавілл в новому детективному екшені «Арґайл» - український трейлер - Фото 1
Теги за темою
Кіно фільм
Джерело матеріала
loader
loader