Не підвищить загрози: Данілов про можливу передачу Росії іранських ракет
Не підвищить загрози: Данілов про можливу передачу Росії іранських ракет

Не підвищить загрози: Данілов про можливу передачу Росії іранських ракет

Рівень загрози для України не зміниться у разі передачі Росії іранських гіперзвукових ракет.

Про це, коментуючи дані Інституту вивчення війни щодо такої можливості, в Українського радіо заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

– Те, що Іран планує передати свої ракети на територію Росії, каже про те, що у Росії не має спроможності самостійно вирішити питання з Україною. РФ звертається до країни, яка з 1979 року знаходиться під санкціями, — зазначив він.

Крім того, секретар РНБО наголосив, що спецслужби України спільно з партнерами відстежують цю ситуацію і працюють у даному напрямку:

Зараз дивляться

– Це не підвищить рівень загроз для нашої країни, адже цей рівень ніколи не зменшувався, починаючи з лютого 2014 року.

За словами Данілова, РФ неспроможна перемогти Україну на полі бою, тому застосовує всі можливості для підсилення власної позиції. Зокрема, мова йде й про інформаційні кампанії.

– Коли Росія починає розхитувати інформаційний простір наративами, що деяким країнам набридло допомагати Україні, це не відповідає дійсності. Нашу країну останнім часом відвідали й Столтенберг, й міністри оборони Великої Британії та Франції. Це яскраве підтвердження, що ми не залишимось сам на сам з агресором, – додав секретар РНБО.

Теги за темою
Іран РНБО
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader