Польська авіакомпанія не пустила в літак російського репера Лігалайза
Польська авіакомпанія не пустила в літак російського репера Лігалайза

Польська авіакомпанія не пустила в літак російського репера Лігалайза

Польська авіакомпанія LOT слідом за російською тенісисткою Віталією Дьяченко не пустила на рейс російського репера Лігалайза. Тепер репер планує дістатися з Казахстану до Чорногорії через Стамбул. Про це він повідомив у своєму інстаграмі.

- Друзі, мене не пустили до літака. Компанія відмовила пасажирам із російськими паспортами. Я змушений перенести концерт у Будві, – написав репер.

У коментарях до посту Лігалайз уточнив, що йдеться про авіакомпанію LOT і до Казахстану він прилетів цими ж авіалініями. Репер запевнив, що з розумінням поставився до рішення авіакомпанії, адже без цих «побутових незручностей» багато його співвітчизників так і не помітили б, що відбувається щось жахливе.

- Жодного негативу щодо рішення авіаперевізника не відчуваю. Готовий відповідати за жахливі злочини, які вчиняє моя країна. Не вважаю це помірними «стражданнями», порівняно зі справжніми стражданнями українців, - заявив Лігалайз.

За даними сайту rap.ru, Лігалайз виїхав із Росії у липні 2023 року, за день до випуску кліпу на пісню «Мир!! Вашему!! Дому!!» з кадрами війни в Україні.

У квітні польська авіакомпанія LOT не пустила на рейс російську тенісистку Віталію Дяченко, яка хотіла дістатися турніру з Каїру до Ніцци через Варшаву. Дяченко поскаржилася, що з нею поводилися "як із людиною третього сорту". У LOT пояснили ситуацію розпорядженням міністра внутрішніх справ щодо тимчасових обмежень прикордонного руху для громадян Росії.

Переглянути цей допис до Instagram

Лігалайз/Ligalize (@ligalizemc)

Теги за темою
Польша
Джерело матеріала
loader
loader