10 серіалів Netflix, які варто подивитися
10 серіалів Netflix, які варто подивитися

10 серіалів Netflix, які варто подивитися

Всі вже подивилися «Картковий будиночок», «Корону», «Дуже дивні справи» і «Чорне дзеркало». Але це далеко не всі серіали Netflix. Ми підібрали для Вас 10 серіалів Netflix, які варто подивитися.

Забуті Богом (2017)

Дія серіалу розгортається в 1884 році на Дикому Заході – покинутої богом землі крові та рушниць. Френк Гріффін, безжалісний ватажок банди головорізів, що тероризує місцеві поселення, намагається всіма способами відшукати Роя Гуда, прийомного сина і колишнього члена угруповання, щоб жорстоко йому помститися.

Справа в тому, що зухвалий малий, якого раптово замучила совість, не тільки поранив Гріффіна в перестрілці, в результаті чого старий втратив руку, але і зник з чималою здобиччю, що дісталася бандитам з останнього нальоту. Розуміючи, що пораненому зраднику далеко не піти, Гріффін розсилає вести про те, що того, хто наважиться укрити втікача, чекає жорстока смерть.

Рейтинг imdb – 8,4

13  причин чому (2017- )

Однокласниця Клея Дженсена, Ханна Бейкер, здійснює самогубство. Кілька тижнів тому він знаходить коробку на порозі будинку, в якій знаходиться 7 касет, записаних Ханною. Там вона розповідає 13 причин, чому вона покінчила життя самогубством, і Клей – одна з них.

Щоб з’ясувати, в чому він винен, Клей повинен прослухати всі 7 касет. Слухаючи їх, він поступово відкриває тривожні таємниці Ханни і своїх однокласників.

Рейтинг imdb – 8,1

Помаранчевий — хіт сезону (2013 – )

Сюжет розгортається навколо звичайної молодої дівчини на ім’я Пайпер Чапман. У неї є коханий хлопець, і досить благополучне життя, повна всіляких радісних дрібниць. Але одного разу доля досить не справедливо обходиться з Пайпер, і через своєї колишньої подружки Алекс, що промишляє наркоторгівлею, вона потрапляє за ґрати на цілих п’ятнадцять місяців.

В один момент життя жінки перетворюється на сущий кошмар, і тепер їй треба буде докласти чимало зусиль, щоб навчитися виживати в суворому тюремному світі.

Рейтинг imdb – 8,2

Майстер не на всі руки (2015 – )

Події серіалу розгортаються навколо повсякденного життя тридцятирічного актора Дева, що намагається вирішити для себе безліч питань, пов’язаних з кар’єрою, друзями, особистим життям і самим собою в цілому. Підробляючи в рекламних роликах і дешевих короткометражних фільмах, наш герой мріє стати справжньою зіркою.

Рейтинг imdb – 8,3

Восьме чуття (2015 – 2018)

Провокаційна історія про те, як вісім незнайомців отримали можливість відчувати один одного ментально. Вони ніколи не зустрічалися, живуть в різних містах і зовсім не схожі один на одного, проте між ними виникає зв’язок, що дозволяє їм бачити і відчувати один одного на відстані.

Разом з тим з’являються люди, які впевнені, що ця вісімка становить загрозу. І незнайомцям необхідно об’єднати зусилля, щоб вижити.

Рейтинг imdb – 8,4

Джессіка Джонс (2015 – )

Джессіка Джонс – єдиний працівник приватного детективного агентства, вона проміняла свою кар’єру супергероя на дешеву квартиру. Але минуле все одно накриває її крижаний хвилею, коли в місті з’являється лиходій, який може управляти волею людей.

Рейтинг imdb – 8,1

Холістичне детективне агентство Дірка Джентлі (2016 – 2017)

В центрі сюжету опиняється приватний детектив Джентлі, а також його помічник Тодд. На долю цих двох випадає безліч пригод, а також ризикованих випробувань. Джентлі і Тодд беруться за розслідування дивних подій, таємничих випадків, здається, що вони постійно перебувають в гонитві за тим, щоб відкрити найстрашнішу таємницю.

Їх чекає знайомство з небезпечними людьми. Детективу і його помічнику вдається просунутися в своєму розслідуванні вперед, але здається, що їм двом явно не вистачає здорового глузду і логіка в їхніх діях часом відсутня.

Рейтинг imdb – 8,4

Родовід (2015 – 2017)

У центрі сюжету сім’я, що володіє готелем. Всі члени сім’ї раз на рік збираються разом, щоб відзначити якесь торжество. В черговий раз, зібравшись всі разом, героїв чекав неприємний сюрприз. З’явився один з синів сімейства, який зганьбив сім’ю, він був справжнім прокляттям.

Діти давно вже виросли, але у кожного були свої секрети, і вони поступово почали спливати з появою небажаного гостя. Здається, що йому тут ніхто не радий, але хлопцеві начебто все одно, що рідні люди так до нього ставляться. Пристрасті розпалюються, а така напружена атмосфера до добра не доведе.

Рейтинг imdb – 8,1

ОА (2016 – )

У центрі сюжету захоплюючого серіалу виявляється молода дівчина-Прері Джонсон, удочеріння багато років тому літній сімейною парою. Близько семи років наша героїня вважалася зниклою без вісті, але одного разу її помічають в той момент, коли вона стрибає з проїжджого моста в річку.

Дівчину вдається врятувати, і миттю приїхали в лікарню Абель і Ненсі Джонсони, не вірячи своїм очам, дізнаються в ній свою прийомну дочку. Здивуванню прийомних батьків не було меж, коли вони дізналися, що до Прері чудесним чином повернувся зір, адже при удочеріння малятко була абсолютно сліпа.

Рейтинг imdb – 7,8

Любов (2016 – )

Хороший хлопець з Середнього Заходу Гас переїхав в Лос-Анджелес оскільки мріє стати сценаристом. Однак поки він змушений працювати на студії шкільним учителем дитини-актора. Через нудності його кинула дівчина, і йому доводиться переїхати в невибагливу квартиру.

Міккі працює продюсером на радіостанції і веде безладний спосіб життя. Після розставання з хлопцем для економії вона заводить сусідку по будинку, Берті. Зіткнення Міккі і Гаса привело їх до дружби, а можливо й веде до чогось біль шого.

Рейтинг imdb – 7,7

Джерело матеріала
loader
loader