Поліцейський може сісти на 10 років, його спіймали на місці злочину: що наробив
Поліцейський може сісти на 10 років, його спіймали на місці злочину: що наробив

Поліцейський може сісти на 10 років, його спіймали на місці злочину: що наробив

Стало відомо про злочин, який був скоєний українським правоохоронцем. Розслідування, проведене працівниками Державного бюро розслідувань (ДБР), завершилося у справі правоохоронця, якого обвинувачують у тому, що він, отримавши хабар, обіцяв сприяти пом'якшенню покарання для чоловіка, що був викритий під час крадіжки. Подробиці повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань (ДБР).

Обвинувальний акт вже направлено до суду. Під час розслідування було встановлено, що правоохоронець пообіцяв допомогти уникнути тюремного ув’язнення за незначне хабарництво, в обмін на "невелику плату". Чоловікові загрожувало до 8 років ув’язнення, тому він погодився передати гроші через посередника – брата правоохоронця.

Правоохоронця разом зі своїм братом було затримано спеціалістами ДБР під час передачі грошей в липні 2023 року.

Зараз правоохоронця та його брата обвинувачують у отриманні неправомірної вигоди службовою особою (згідно з частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

Зазначена стаття передбачає можливість позбавлення волі на строк до 10 років і конфіскацію майна. За процесуальним керівництвом цієї справи стоїть Миколаївська обласна прокуратура.

Останні новини України:

Як писала Politeka, українець обібрав оборонне підприємство, всі деталі.

Також Politeka повідомляла, український завод допомагав рф, масштабна схема працювала після вторгнення.

Теги за темою
Миколаїв хабар
Джерело матеріала
loader
loader