В Одесі відкрили новий тендер на 35 мільйонів: на що хочуть витратити гроші
В Одесі відкрили новий тендер на 35 мільйонів: на що хочуть витратити гроші

В Одесі відкрили новий тендер на 35 мільйонів: на що хочуть витратити гроші

На території Одеської обласної клінічної лікарні, яка розташована на вулиці Академіка Заболотного, заплановано провести значущий капітальний ремонт і вдосконалення благоустрою. Витрати на ці роботи оцінюються на суму понад 35 мільйонів гривень. Тендер на ремонт було оголошено на порталі.

Замовником цього проекту є департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної державної адміністрації.

Технічне завдання передбачає роботи, які повинні бути виконані під час капітального ремонту та оновлення території лікарні.

Це включає в себе реконструкцію доріг на загальну площу 6803 квадратних метрів, відновлення проїздів та місць для паркування площею понад 4000 квадратних метрів, а також ремонт тротуарів на близько 5700 квадратних метрів. Крім того, в проект включено нанесення дорожньої розмітки та установку малих металевих конструкцій. Загальна вартість цього оголошеного тендеру становить 35 443 594 гривень.

Аукціон на вибір виконавця заплановано на 5 жовтня. Переможець аукціону зобов'язаний завершити всі роботи до 1 травня 2024 року.

Останні новини України:

Як писала Politeka, українець обібрав оборонне підприємство, всі деталі.

Також Politeka повідомляла, український завод допомагав рф, масштабна схема працювала після вторгнення.

Теги за темою
Одеса Одеська область
Джерело матеріала
loader