10 п’яних комедій для хорошого настрою
10 п’яних комедій для хорошого настрою

10 п’яних комедій для хорошого настрою

На будь-якій вечірці не обходиться без гарного алкоголю. Він вносить у спілкування необхідну дозу гарного настрою і стирає тісні межі дозволеного в повсякденному житті.

Іноді подібні застілля стають початком для комічних пригод. Саме таким історіям і присвячені фільми в цій збірці «10 п’яних комедій».

Ромовий щоденник (2011)

Фільм переносить глядача в яскравий світ Пуерто-Ріко стильних 50-х. Стрічка розповідає історію журналіста Пола Кемпла. Він насолоджується життям у місті Сан Хуан, куди йому довелося переїхати з Нью-Йорка. Тут Пол може дозволити бути собі трохи алкоголіком і злегка наркоманом. Він працює в місцевій газеті і зовсім не думає про майбутнє. Єдине, що цікавить Пола – це алкоголь і жінки.

«Ромовий щоденник» – це екранізація знаменитого однойменного, дещо автобіографічного, бестселера Хантера С.Томпсона, автора іншого гучного роману «Страх і ненависть в Лас-Вегасі» .

Сусіди на стежці війни (2014)

У центрі сюжету фільму – протистояння молодої сім’ї Реднерів і представників студентського братства Дельта Псі, які обрали їх район для розміщення своєї штаб-квартіри.

Вклавши всі накопичені кошти в новий будинок, Мак і Келлі шоковані появою поблизу галасливої ​​компанії з їх нескінченними пиятиками, відв’язними вечірками і відчайдушними витівками. Щоб їх дочка могла спокійно спати по ночах, Реднери вирішили налагодити відносини зі студентами, давши їм зрозуміти, хто тут главний.

Президент Дельта Псі, здавалося, пішов назустріч сусідам. Але вже через добу він порушив своє слово. Тепер між ним і Реднерами не може бути ніяких компромісів.

28 днів (2000)

Головна героїня стрічки – успішна молода письменниця Гвен Каммінгс. ЇЇ життя давно перетворилася на суцільну пиятику та наркоманські марафони. Все це заважає жінці контролювати себе, через що страждають її рідні. 

Так, Гвен фактично зруйнувала весілля сестри, рознесла вщент будинок сусідів, викрала машину. А, потрапивши на лаву підсудних, Гвен отримує останній шанс на виправлення і направляється на 28 днів до реабілітаційного центру для хронічних алкоголіків.

Поганий Санта (2003)

Хтивий алкоголік та аферист Уіллі разом зі своїм напарником-карликом Маркусом займається пограбуваннями великих торгових центрів. Чоловіки обрали дуже нестандартний спосіб втілювати свої лихі наміри.

Напередодні рідздвяних свят вони переодягаються в Санту та його помічника, щоб влаштовуються на роботу в магазин. Саме його і планують пограбувати головні герої.

Мій найстрашніший кошмар (2011)

Французька комедія розповідає про те, як доля зводить двох абсолютно різних людей з абсолютно різних світів. Це, як і очікується, призводить до низки курйозних ситуацій і веселих пригод. 

Патрік Демело живе в не благополучному районі міста, він любить випити і обожнює пишногрудих жінок. У його житті багато невирішених проблем, які він весь час відкладає на потім.

В цей же час, в іншому світі живе впевнена в собі, розумна і забезпечена дама Агата Новік. Вона живе в шикарних апартаментах з видом на головну пам’ятку міста, спілкується з високопоставленими чиновниками і світськими персонами. 

Шляхи цих двох різних людей, здавалося, ніколи не перетнуться, але їм все ж довелося познайомитися завдяки своїм дітям, які стали кращими друзями.

Похмілля у Вегасі (2009)

Сюжет стрічки зосереджений на передвесільному парубочому чотирьох друзів, які вирушили в Лас-Вегас. Прокинувшись наступного ранку, чоловіки нічого не пам’ятають з пригод минулої ночі. Але точно знають одне – їм необхідно терміново відшукати нареченого, а також свого кращого друга, який пропав без весті.

Героq цієї картини напилися, знайшовши алкоголь в якихось підозрілих місцях. Але якби вони замість цього вибрали інтернет-магазин алкоголю AlcoPlus, то на ранок у них би не боліла настільки сильно голова.

Проект Х: Дорвались (2012)

Головному герою фільма – Томасу виповнюється 17. Кращі друзі вирішують влаштувати хлопцю незабутнє свято. Вони організовують грандіозну вечірку. Спершу вони запросили кілька знайомих, але в підсумку на вечірці веселиться величезна кількість народу. 

Вечірка в розпалі, всі п’ють, басейн повний напівголих дівчат, музика кричить на весь район. Але цим справа не обмежиться. Хлопці не можуть навіть собі уявити, у що це все виллється. Але ясно лише одне, що запам’ятають вони цю вечірку на все життя.

21і більше (2013)

21 рік – пора повноліття, час великих надій і можливість законно напитися в найближчому барі. Джефф Чанг, працьовитий і здібний хлопець, який мріє про кар’єру лікаря, в свій щасливий 21-й день народження не думає про розваги. Адже на ранок його чекає доленосна співбесіда в колледжі.

Однако вірні друзі, непрохані порадники Кейсі і Міллер, не дають герою погубити свято повноліття. Вони пропонують ненадовго заглянути в паб за рогом, випити пива і розійтися до дев’ятої вечора. Але все виявляється не так вже й просто.

Новорічний корпоратив (2016)

Головному герою фільму необхідно захистити свій невеличкий філіал великої Інтернет-компанії від суворої сестри, яка є директором. У надії заманити великого клієнта і врятувати відділ від розформування, молодий керівник вирішує влаштувати неймовірну різдвяну вечерінку.

Як можна здогадатися, все йде не за планом. Свято виходить з під контролю і досягає апокаліптичних масштабів.

Весільний погром (2016)

Сподіваючись добре погуляти на весіллі сестри на Гаваях, брати-тусовщики Майк і Дейв розміщують оголошення в інтернеті про пошук девушек.

Татьяна і Еліс знайомляться з братами, вирішивши скористатися шансом безкоштовно відпочити на райському острові. Але плани братів йдуть під укіс. Адже дівчата опиняються абсолютно неконтрольованими. Вони готові перетворити свято на справжнє пекло.

Джерело матеріала
loader
loader