Внаслідок ракетної атаки Росії по Харкову постраждав офіс Металіста 1925
Внаслідок ракетної атаки Росії по Харкову постраждав офіс Металіста 1925

Внаслідок ракетної атаки Росії по Харкову постраждав офіс Металіста 1925

Рано вранці 6 жовтня російські війська атакували ракетами мирний Харків. Значних руйнувань зазнали будинки в центрі міста, під завалами яких опинилися люди.

Черговий злочин Росії

Від терористичної атаки серйозно постраждав клубний офіс Металіста 1925. На щастя, на момент обстрілу в будівлі не було співробітників клубу. Внаслідок вибуху були вибиті вікна та пошкоджені меблі в середині будівлі.

Нагадаємо, що торік російські війська завдали великої шкоди клубній базі Металіста 1925. Завдяки зусиллям клубу вдалося відновити футбольне поле та приміщенні. І от тепер знову терористи б'ють по цивільних об'єктах.

Зазначимо, що 3 жовтня перша команда Металіста 1925 в повному складі вперше відвідала Харків. Гравці, тренерський штаб та персонал побували на стадіоні, в клубній академії та прогулялися містом.

Через постійну небезпеку ракетних обстрілів Металіст 1925 змушений проводити домашні матчі домашні матчі у Києві. Свій наступний поєдинок харків'яни проведуть 8 жовтня проти Оболоні.

Що відомо про ракетний обстріл Харкова

  • Близько 6:45 в Харкові пролунали перші вибухи. Повітряна тривога була оголошена лише через кілька хвилин. Люди навіть не встигли потрапити до бомбосховищ.
  • Російські терористи застосували ракети "Іскандер" з території Білгородської області.
  • Внаслідок атаки постраждали близько 30 людей, в тому числі 11-місячна дитина.
  • На жаль, під завалами загинули дві людини – 10-річний хлопчик та 68-річна жінка.
Джерело матеріала
loader
loader