Незвичайне ім'я для хлопчика набуло популярності останнім часом: як назвати сина у 2023 році
Незвичайне ім'я для хлопчика набуло популярності останнім часом: як назвати сина у 2023 році

Незвичайне ім'я для хлопчика набуло популярності останнім часом: як назвати сина у 2023 році

Популярні дитячі імена залежать від того, про що люди говорять у певний рік: багато хто х батьків вирішують назвати своїх дітей на честь вигаданих персонажів, які вплинули на їхнє життя, або навіть черпають натхнення з імен, які знаменитості дали своїм дітям.

Експерти веб-сайту BabyCentre відзначають, що в 2023 році з'явилися деякі тенденції, яких ніхто не очікував. Імена, натхненні Диким Заходом, цього року стають все більш популярними, і є одне особливе ім'я, яке батьки вважають за краще давати маленькому ковбою - Бутч.

За даними BabyCentre Бутч зараз псідає 6374 місце за популярністю дитячого імені в США. І хоча це може здатися не особливо популярним, ви можете побачити, як тенденція починає формуватися, якщо врахувати, що з 2022 року воно піднялося на приголомшливі 2467 позицій.

BabyNames вважає ім'я Бутч гендерно нейтральним, але зазначає, що це ім'я означає "мужній".

Тим часом Бутч — не єдине ім'я, популярність якого останнім часом зросла. Також все більше батьків дають хлопчикам ім'я Блейк. За даними, опублікованими минулого року Управлінням національної статистики (ONS), Блейк посів 74-е місце за популярністю серед хлопчиків в Англії та Уельсі, що стало новим записом у списку колись незвичайного імені.

Популярні імена

Раніше УНІАН писав про те, якими будуть найпопулярніші дитячі імена 2024 і як буде модно називати дітей наступного року. Багато хто з батьків виберуть ніжні, гламурні або феміністичні імена, вважають експерти.

Протягом багатьох років у тенденціях імен немовлят відбувся величезний зсув, оскільки батьки все частіше обирають більш незвичайні та унікальні імена, а не традиційні. Ідеальне ім'я для дитини в 2024 році - це ім'я, яке випереджає моду, має особисте значення і визначає ідентичність.

Імена 80-х повертаються в моду. УНІАН писав про те, які найпопулярніші зі 100 кращих ретро-імен 2023 року. Батьки все частіше називають своїх дітей іменами, які були популярні 40 років тому.

Теги за темою
Діти дитина
Джерело матеріала
loader