10 яскравих романтичних комедій
10 яскравих романтичних комедій

10 яскравих романтичних комедій

Повернувшись додому, після холодного зимового дня, ми часто хочемо розслабитись та відпочити за переглядом легкого і веселого фільму. В такі моменти ідеальним варіантом стають романтичні комедії, які здатні добряче розсмішити та водночас щиро розчулити.

Артист (2011)

Події розгортаються в епоху розквіту світової кіноіндустрії в Голлівуді в 1927 році. У німому кіно відбуваються фатальні зміни – з’являється звук. Зірка того часу Джордж Валентайн не хоче і чути про мікрофони на знімальному майданчику.

Зате закохана в нього статистка Пеппі Міллер з невідомої героїні німого кіно, перетворюється на справжню зірку нового, звукового кіно. Тепер вони стоять на різних щаблях розвитку кіно, на афішах красуються вже не його, а її фото. Але справжнє кохання здатне зламати всі перешкоди.

Освідчення (2009)

Маргарет Тейт – успішна молоду жінка, яка займає пост виконавчого редактора великого видавництва. Маргарет знає незліченну кількість способів лякати, принижувати й пригнічувати своїх підлеглих, з яких найбільше дістається її особистому помічникові Ендрю.

Тільки ось доля робить поворот, і Маргарет доводиться прохати про допомогу саме в Ендрю. Річ у тім, що вона родом з Канади, і термін дії робочої візи в США ось-ось закінчиться. Вона вирішує вийти заміж за свого підлеглого і таким чином залишитися в країні.

Римські канікули (1953)

У Рим з офіційним візитом прибуває юна принцеса Анна. Вона не має ні хвилини спокою, дні її розписані по хвилинах – зустрічі, відвідування фабрик, інтерв’ю. А як справжньому дівчиську їй хочеться свободи!
Вона тікає з палацу на вулицю, де гуляють, співають і цілуються мешканці міста.

Але незадовго до того, як героїня втекла, лікар вколов їй снодійне. Принцеса заснула на лавці, де її побачив журналіст Джо Бредлі. І він просто повинен допомогти незнайомці.

У джазі тільки дівчата (1959)

Незаможні музиканти-джазисти Джо і Джері намагаються знайти роботу в оркестрі, але всюди отримують відмову. Незавидне становище приятелів донезмоги ускладнюється, коли вони випадково стають свідками гангстерської перестрілки.

Ховаючись по всьому Чикаго від гангстерів-контрабандистів, перелякані музиканти вирішують змінити зовнішність, роздобути сукні та втекти в сонячну Флориду з жіночим джаз-бендом.

Кохання – найкращі ліки (2014)

Роману Фоберу скоро виповниться сорок років, він працює фотографом і страждає іпохондрією. Всe йoгo життя зводиться до того, щoб вишукувaти у сeбe симптoми стpaшних, нa дiлi нe iснуючих, хвopoб. Кoжнoю знaхiдкoю вiн пpaгнe пoдiлитися зi свoїм єдиним дpугoм – лiкapeм Дмитpoм Звeнкoю.

Під час чергового дивацтва Романа, Дмитро вирішив нарешті спробувати нові ліки. Можливо вся проблема в тому, що фотограф самотній, а якщо у нього з’явиться жінка, пацієнт піде на поправку.

Наречений на двох (2017)

Знайшовши у кишені свого коханого візитну картку весільного агента, Алексія радіє від щастя та без вагань каже «Так!». Але для Матіаса це також сюрприз — він не планував робити пропозицію, а візитівка — від Джульєтти, з якою він переспав напередодні. Легковажний Матіас опиняється на роздоріжжі. З одного боку стоїть любляча Алексія, що мріє про розкішне весілля, бажає стати законною дружиною і повноправною господинею спільного дому.

З іншого боку Джульєтта, яка не бажає обтяжувати себе і новоявленого кавалера непосильними зобов’язаннями. Назад шляху немає, і всі троє їдуть у подорож, щоб підготувати весілля. Матіасу треба буде дуже сильно постаратися, щоб Алексія ні про що не здогадалася.

Секс по дружбі (2011)

Джеймі успішна в кар’єрі, проте особисте життя дівчини не складаються. Жодні її взаємини не тривають довго, а останній бойфренд і зовсім кидає красуню, мотивуючи власний вчинок емоційною неврівноваженістю обраниці.

Героїня приймає зважене рішення більш не вступати у взаємини. Так триває до моменту її знайомства з Діланом. Він приїхав в Нью-Йорк для співбесіди на посаду арт-директора популярного видання.

Вони починають часто бачитися і проводити багато часу разом. Одного разу домашні посиденьки заводять їх у ліжко. Прокинувшись вранці, обидва розуміють, що не чекають від події нічого серйозного і вирішують звести все спілкування до сексу без зайвих зобов’язань.

Амелі (2001)

У центрі сюжету картини молода і життєрадісна дівчина Амелі. Все своє дитинство вона провела вдома, через діагностовану хворобу. Мати героїні загинула, після чого батько став відлюдним і повністю відгородився від навколишнього світу.

Тепер вона доросла, і у неї є своє життя. Амелі живе в квартирі, працює в кафе, і радіє всьому, що відбувається в її житті. Але одного разу простий випадок міняє її життя кардинально.

Чотири Різдва (2008)

Закохана пара, Бред і Кейт, намагається втекти на Різдво на Фіджі, щоб не зустрічатися з батьками, стосунки з якими залишають бажати кращого. Але туман в аеропорту ламає їхні плани. Тепер їм потрібно буде потрапити на одразу чотири святкування, адже батьки обох розлучені.

Красуня (1990)

Едвард Льюїс — успішний бізнесмен, який спеціалізується на придбанні проблемних компаній та їх продажу по частинах. Під час своєї ділової поїздки до Лос-Анджелеса він зустрічає вуличну повію Вів’єн Ворд.

Випадкова примха мільйонера, який вирішив купити собі професіоналку на час, дарує їй багато грошей і задоволення. Але розплата не змусить на себе чекати: термін дії договору закінчується, а дівчина закохується.

Джерело матеріала
loader
loader