Хороші комедії для відпочинку
Хороші комедії для відпочинку

Хороші комедії для відпочинку

Повертаючись додому після складного робочого дня, так хочеться іноді відволіктися і подивитися який-небудь добрий фільм. Ми підібрали хороші комедії для відпочинку, які гарантовано відвернуть від всіх турбот і зарядять відмінним настроєм.

Стажер (2015)

Після виходу на пенсію Бену Віттакеру зовсім не хочеться сидіти без діла, цілий день дивитись телевізор і переставати розвиватись. Він вирішує повернутись на роботу і життя дає йому можливість влаштуватись стажером в офіс інтернет-магазину одягу, директором якого є молода і цілеспрямована Джулс Остін.

Новий стажер стає зіркою офісу, незважаючи на вік. Він стильний, знає безліч цікавих історій та кожному здатен дати добру пораду. Хорошим другом Бен стає і для самої Джулс.

Щасливі невдахи (2018)

40-річний Бертран страждає від кризи середнього віку та депресії. Ані ліки, ані підтримка дружини не допомогають йому знайти новий сенс життя. І ось одного разу він знаходить заняття до вподоби – синхронне плавання для чоловіків. Його команда складається з таких само невдах, як і він сам. До того ж тренуються вони під керівництвом красуні-інструктора. Поступово басейн стає єдиним місцем, де у Бертрана з’являється мета та справжні друзі.

Вісім подруг Оушена (2018)

Виявляється у Денні Оушена є така сама як і він заповзятлива сестра. Щойно вийшовши з в’язниці, Деббі Оушен збирає команду для викрадення найдорожчого у світі кольє прямісінько з шиї підступної Дафни Крюгер.

Це має статись під час щорічного балу Музею мистецтва Метрополітан. Як і брат, вона буде збирати команду з людей, на яких можна покластися. За справу візьмуться Лу, Роуз, Дев’ятка та інші, не менш колоритні подружки Деббі.

Круті чуваки (2016)

Сімдесяті роки минулого століття, Лос-Анджелес. Джексон Хіллі – найманий охоронець, який не соромиться вдаватися до насильницьких дій у своїй роботі. Холланд Марч – приватний детектив, не здатен застосовувати силу і вважає за краще діяти приховано від сторонніх очей. Вони використовують абсолютно різні методи і вважають, що краще їм обом працювати поодинці, але одного разу їм доводиться стати напарниками.

Вони мають розплутати справу про зникнення дівчини, що здається їм дуже простим завданням. Ось тільки в ході розслідування, новоспечені напарники розуміють, що справа переростає в справжній злочин століття, розплутати який буде дуже непросто. Чи зможуть вони розгадати складний ребус, коли у кожного свої, досить індивідуальні, методи?

Ми — Міллери (2013)

Герой комедійного фільму Девід Кларк заробляє собі на життя дрібним збутом легких наркотиків. Одного разу, намагаючись зробити благої вчинок, Девід потрапляє у великі неприємності. У нього крадуть весь товар і всю виручку від продажу. В рахунок боргу Бред пропонує Девіду виконати для нього важке і небезпечне доручення: перевезти через кордон між Мексикою та США велику партію наркотиків.

Щоб провернути таку складну справу, потрібен дуже хороший план. Знаючи, що на кордоні найменше уваги привертають сім’ї, Девід вирішує цим скористатися, і створює справжнісіньку сім’ю. У свій геніальний план він втягує стриптизерку Роуз, одного зі своїх клієнтів Кенні, а так само відірвану дівчину Кейсі. Тепер вони дружне сімейство Миллеров, і повністю готові до поїздки.

Нестерпні боси (2011)

Нік, Курт та Дейл – троє старих друзів. У них спільна проблема – їх боси. Нік мріяв отримати підвищення, і поетові працював не покладаючи рук, а його бос робив вигляд, що збирається його підвищити, а в підсумку сам зайняв обіцяну посаду. Начальниця Дейла німфоманка, яка постійно його домагається, але ж у нього є наречена.

Тільки у Курта відносини з босом складалися якнайкраще, проте він помер, і його місце зайняв син-наркоман, який ненавидить Курта. І ось одного разу, добряче перебравши алкоголю, друзі вирішують вбити своїх начальників. У них немає грошей, щоб найняти кілера, і тому вони вирішую позбутися «нестерпних босів» самі.

Лашкаво прошимо (2008)

Сюжет картини дуже життєвий: звичайний роботяга Філіп Абрамс зі шкіри геть лізе, щоб отримати переклад на службу поблизу Лазурного Берега. Але, як відомо, ініціатива карається, а зайве завзяття загрожує своїми наслідками. Філіп отримує переклад, але не на Південь, а на Північ Франції.

Життя в комуні Берг, на думку біль шості жителів Салон-де-Прованс, не йде в порівняння навіть з стратою, однак не такий страшний чорт, як його малюють. Гостинність, доброзичливість і справжня дружба – все це Абрамс знаходить там, де, на думку інших, життя закінчується. Отримавши підтримку і розуміння з боку дружини, герой картини не поспішає відповідати їй тим же.

Митниця дає добро (2010)

Сюжетна лінія фільму оповідає про двох митників. Один працює на кордоні Бельгії, звуть якого Рубен Вандеворде, а другий, Матіас Дюкатель, що працює в двох кроках на кордоні Франції. Головні герої один одного недолюблюють і влаштовують різні підлості.

Бельгійський митник не знає, що його сестра зустрічається вже рік з його ворогом. Тоді б настав час розплати. Але волею долі головні герої змушені разом взяти участь у важливій державній операції, по захопленню наркоділка.

1+1/Недоторканні (2011)

Французький фільм режисерів Олів’є Накаша та Еріка Толедано заснована на реальних подіях з життя французького аристократа і бізнесмена Філіпа Поццо ді Борго.

В результаті страшного нещасного випадку Філіп, дуже багатий і відомий аристократ, втратив можливість ходити, і тепер назавжди прикутий до інвалідного крісла. Він вирішує найняти собі помічника, який став би для нього підмогою в непростих справах.

Але вибір його вельми дивний. Його супутником стає хлопець, що нещодавно вийшов з в’язниці. Його відчайдушні авантюри і жарти підбадьорюють аристократа та повертають його до реальності.

Дедпул (2016)

Колишній спецназівець Уейд Вілсон стає найманцем, який виконує замовлення багатьох клієнтів. Коли герой дізнається, що смертельно хворий, то погоджується на експериментальне лікування, щоб не розлучатися з коханою.

Але все йде зовсім не за планом Уїлсона. Після кількох днів тортур і експериментів над ним у героя дійсно з’являються здатності до регенерації, але разом з тим його тіло виявляється спотворено. Взявши ім’я Дедпул, він відправляється на пошуки того, хто стоїть за цими експериментами.

Джерело матеріала
loader
loader