Піхальонок: Необхідно взяти шість очок у двох матчах
Піхальонок: Необхідно взяти шість очок у двох матчах

Піхальонок: Необхідно взяти шість очок у двох матчах

Півзахисник збірної України розповів про свої очікування від майбутніх поєдинків відбору на Євро-2024.

Проти Північної Македонії та Мальти збірній України обов’язково треба набирати максимум очок. Так окреслив важливість майбутніх відбірних поєдинків до Євро-2024 півзахисник команди Олександр Піхальонок.

За його словами тренерський штаб дуже ретельно розглядає з футболістами майбутніх суперників. Утім ніякого тиску перед важливими іграми у команді немає.

“У нас уже три дні були дуже інтенсивні тренування з багатьма тактичними вправами. Завтра інтенсивність зменшиться, потім знову активізується. Це тижневий цикл, який саме так запланований. Я думаю, що команда повністю готова до матчу з Північною Македонією. Так би мовити, усі в бойовій готовності.

У національній збірній завжди висока конкуренція. Майже всі готові до гри, окрім хіба що Дениса Попова, який поки працює за індивідуальною програмою.

Північна Македонія – це та сама команда, з тією ж тактикою, що й у минулому поєдинку. Розбираємо її матчі проти нас та Італії, дивимося на особливості й готуємося. Це відбірковий поєдинок чемпіонату Європи, тож тут кожна гра дуже важлива. Треба виходити й викладатися на сто відсотків. У нас є турнірна необхідність узяти шість очок у двох матчах, але це не тисне, а навпаки, додає сил і мотивації. Ми не маємо права на помилку.

У мене ще й до того є своя мотивація. Мене довикликають уже на кілька зборів, але поки вийти на поле не вдавалося. Я чекаю на свій шанс, хочу його повністю використати, якщо мені його нададуть. Думаю, що готовий усіх здивувати в хорошому сенсі”, – наводить слова Піхальонка офіційний сайт .

Нагадаємо, що збірна України у Празі 14 жовтня зіграє номінально домашній матч відбору Євро-2024 з Північною Македонією. 17 жовтня українська національна команда проведе виїзний поєдинок проти Мальти.

Нагадаємо, раніше своїми очікуваннями від матчу проти Північної Македонії поділився захисник Віталій Миколенко.

 



Теги за темою
євро
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader