На Львівщині сталася ДТП біля села Дрогобич, загинули люди
На Львівщині сталася ДТП біля села Дрогобич, загинули люди

На Львівщині сталася ДТП біля села Дрогобич, загинули люди

На Львівщині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: на трасі "Трускавець-Львів" зіткнулося 2 автомобілі. Попередньо відомо про 3 загиблих, ще 5 людей травмовані.

Наразі обставини аварії з'ясовує поліція, повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій Україні. 

ДТП сталося поблизу села Дрогобич (Львівська область), повідомлення про подію рятувальники отримали сьогодні о 09:21. На трасі зіткнулися машини "Toyota Land Cruiser" та "Volkswagen Caddy".

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули 3 людини. Ще 5 людей отримали травми різного ступеня важкості", - йдеться у повідомленні.

Для порятунку людей із розтрощених авто довелося використати спецобладнання. Таким чином рятувальники змогли витягти двох постраждалих із салону "Volkswagen Caddy", наразі їм допомагають лікарі.

Всього в рамках ліквідації наслідків аварії задіяли 10 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки, уточнила ДСНС.

На Львівщині загинула молоді дівчина через "дурне" ДТП

Напередодні стало відомо, що у Львівській області через аварію загинула 19-річна дівчина: вона вирішила проїхатися на капоті машини ВАЗ-2102, якою кермував нетверезий водій. 13 жовтня її мертвою знайшли в одному з сіл області. Тоді з'ясувалося, що загибла не втрималася на капоті ВАЗ-2102 - вона впала та отримала травму голови несумісну з життям. 22-річний водій транспорту, яким виявився місцевий мешканець, чекає на судове рішення. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху.

Теги за темою
Новини України ДТП Львів
Джерело матеріала
loader