У Києві до тепла підключили близько 4 тис. об’єктів: Кличко розповів, де вже є опалення
У Києві до тепла підключили близько 4 тис. об’єктів: Кличко розповів, де вже є опалення

У Києві до тепла підключили близько 4 тис. об’єктів: Кличко розповів, де вже є опалення

У Києві, станом на 18 жовтня, комунальники вже підключили до тепла близько 4 тисяч будівель житлового фонду та соціальної сфери. Зокрема, опалення з’явилось у 112 медзакладах.

Про це в своєму Telegram-каналі розповів мер столиці Віталій Кличко. На повний запуск системи знадобиться кілька днів.

"У столиці триває запуск опалювального сезону. До тепла в Києві вже підключили загалом близько 4 тисяч будівель – житлового фонду та соціальної сфери. Зокрема, з теплопостачанням сьогодні 155 учбових закладів, 264 дитячих садочки, 112 медзакладів (у тому числі 10 пологових будинків та 55 стаціонарів), 35 адмінбудівель і закладів соціально-побутового напряму", – розповів Кличко.

Мер столиці нагадав, що установи і заклади соціальної сфери підключають за індивідуальними заявками їх керівників. Також після відповідних звернень управителів розпочинають подачу тепла в будинки ОСББ, ЖБК, відомчі об’єкти.

Додамо, у понеділок, 9 жовтня,столиця розпочала підключати до тепла за заявками керівників об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки. Крім того, у Києві з понеділка, 16 жовтня, почали підключати до опалення житлові будинки.

Як повідомляв OBOZ.UA, Київ і цього опалювального сезону не підвищував тариф на теплопостачання. Столиця просить мешканців міста вчасно платити за надані комунальні послуги, бо від цього залежить стабільна робота житлово-комунального господарства.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader