Охоронець Тейлор Свіфт пішов воювати за Ізраїль
Охоронець Тейлор Свіфт пішов воювати за Ізраїль

Охоронець Тейлор Свіфт пішов воювати за Ізраїль

Охоронець американської співачки Тейлор Свіфт не зміг залишитися осторонь від війни в Ізраїлі, тому вирішив поповнити ряди військових. Так, він повернувся на Близький Схід і заявив, що не може сидіти без діла, поки гинуть люди.

"У мене прекрасне життя в США, робота моєї мрії, чудові друзі та затишний дім. Я не повинен був приїжджати сюди, але я не міг стояти осторонь, коли сім'ї вбивали і спалювали живцем у своїх будинках. Не стійте осторонь склавши руки. Не будьте на неправильній стороні історії", - публікує слова чоловіка видання The Daily Mail.

Варто відзначити, що охоронець Тейлор, чиє ім'я тримається в секреті, став популярним після одного з концертів виконавиці. Коли він проводжав її зі сцени, то за шість хвилин встиг буквально просканувати натовп на предмет небезпеки.

Тоді чоловік викликав захват у шанувальників артистки. Вони заявили, що скільки б Тейлор йому не платила, цього буде недостатньо за такий рівень професіоналізму.

Зазначимо, сама Тейлор Свіфт поки не прокоментувала війну в Ізраїлі. За це її неодноразово хейтили в мережі.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич відповів, чи піде воювати за Ізраїль. За його словами, він готовий взяти в руки зброю, але є нюанс.

Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader